Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Renault επιβεβαίωσε την νέα Laguna και αρκετά νέα crossovers

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Renault, Stefan Muller αποκάλυψε μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη μελλοντική γκάμα των προϊόντων της εταιρείας.

Μιλώντας στο περιοδικό Auto Motor und Sport, ο Muller είπε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να αναδιοργανώσει των πυρήνα της γκάμας τους και το πρώτο νέο μοντέλο θα είναι η επόμενη...
γενιά Laguna(σχετικό άρθρο). Ανέφερε επίσης ότι αναμένουμε πολλά νέα crossovers που δεν έχουν προκατόχους.

Ο Muller αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει τα νέα μοντέλα θα είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι προσιτά. Ως εκ τούτου, δεν θα έχουν «αδικαιολόγητα ακριβά πράγματα».

Υποβάθμισε επίσης τη δυνατότητα των plug-in υβριδικών οχημάτων λέγοντας ότι είναι “αδικαιολόγητα δύσκολη και πολύ δαπανηρή” η δυνατότητα διπλής τεχνολογίας. Ωστόσο, σημείωσε η τεχνολογία υπάρχει εντός της Renault-Nissan Alliance, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται γρήγορα εάν η ζήτηση των πελατών θελήσει ένα μοντέλο με plug-in υβριδική τεχνολογία.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...