Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσοχή στους χώρους στάθμευσης. Νεαροί Ρομά λήστευαν διερχόμενους οδηγούς

Διερχόμενοι οδηγοί, σε χώρους στάθμευσης, βρέθηκαν στο στόχαστρο ομάδας τεσσάρων νεαρών Ρομά, που συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, τρεις υποθέσεις ληστείας και μία υπόθεση κλοπής, σε χώρους στάθμευσης οχημάτων της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου- Πατρών.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, σε συνεργασία...
με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, τέσσερις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 16, 25, 19 και 22 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Ειδικότερα, στις 19 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, στο 101ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών, οι ανωτέρω, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή βίας και τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων, 72χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από την κατοχή του και από το εσωτερικό του οχήματος του, χρήματα, δύο κυνηγετικά όπλα και δύο κάννες κυνηγετικών όπλων. Τα κυνηγετικά όπλα και οι κάννες κυνηγετικών όπλων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον 72χρονο.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 16χρονος, ο 19χρονος και ο 22χρονος, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, είχαν διαπράξει και τις ακόλουθες περιπτώσεις ληστείας και κλοπής.

Την 30.11.2014 το απόγευμα, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, στο 100ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου- Πατρών, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπή, πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.
Την 10.12.2014 το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας επί της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου- Πατρών, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα.
Την 12.12.2014 το μεσημέρι, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, στο 100ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου- Πατρών, με την απειλή μαχαιριού και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπό, χρήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου. 
πηγή: Newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...