Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρελθόν από τη Ferrari οι Τομπάζης και Fry



Η διαδικασία ανασυγκρότησης συνεχίζεται στη Ferrari, με τις σαρωτικές αλλαγές αυτήν τη φορά να φέρνουν στην πόρτα της εξόδου του Maranello δύο από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας: τον Νικόλα Τομπάζη και τον Pat Fry. Λίγες ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων του νέου...
Διευθυντή της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene, η Ferrari ανακοίνωσε τη νέα διοικητική της δομή, στην οποία οι Τομπάζης και Fry δεν περιλαμβάνονται αλλά σημειώνεται ότι φεύγουν από την ομάδα.

Στη νέα διοικητική δομή της ομάδας ο James Allison κατέχει πλέον τον τίτλο του Τεχνικού Διευθυντή. Ο Βρετανός είναι το αφεντικό του τεχνικού τμήματος και ταυτόχρονα θα έχει την ευθύνη των εργασιών πίστας. Ο Allison έχει πλέον δύο «υπαρχηγούς», στα πρόσωπα του Simone Resta (αρχισχεδιαστής) και Mattia Binotto (διευθυντής τμήματος κινητήρων). Ο Binotto θα έχει για βοηθό τον αρχεδχιαστή μονάδας ισχύος Lorenzo Sassi.

Ο Massimo Rivola θα επιβλέπει τις δραστηριότητες της ομάδας Formula 1, ο Antonio Coletta θα επιβλέπει τα προγράμματα GT και Corse Clienti. Ο Luca Baldisserri θα έχει την ευθύνη του προγράμματος νέων οδηγών της Ferrari και θα αναφέρει απευθείας στον Arrivabene. Ο Arrivabene θα διευθύνει το νεοσύστατο εμπορικό τμήμα της Scuderia ενώ ο Renato Bisgiani μετατέθηκε από το Γραφείο Τύπου στο τμήμα μάρκετινγκ. Τέλος, το Γραφείο Τύπου αναλαμβάνει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Alberto Antonini.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...