Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Paris Motor Show 2014: Kia Rio 2015 (facelift)

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι θα παρουσιαστεί το facelift του Rio. Το Rio είναι το best seller μοντέλλο της KIA, καθώς έφθασε τις 471.000 πωλήσεις για το 2013 σε όλο τον κόσμο και βρίσκεται μεταξύ των τριών κορυφαίων...
μοντέλων της μάρκας σε πωλήσεις στην Ευρώπη με 56.821 μονάδες.
Το ανανεωμένο Kia Rio έχει μικρές αλλαγές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, διατηρεί όμως τα βασικά χαρακτηριστικά του που έχουν αποδειχθεί τόσο δημοφιλή στους ιδιοκτήτες του.

Το ανανεωμένο Rio διαθέτει νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα και φώτα ομίχλης, καθώς και νεότερη έκδοση της μάσκας «μύτη του τίγρη», σήμα κατατεθέν της μάρκας. Τρία νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου, 15, 16 και 17-ιντσών, και ο καινούργιος πίσω προφυλακτήρας, ολοκληρώνουν τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Δύο νέα χρώματα αμαξώματος, Urban μπλε και κίτρινο Digital, προστίθεται στις γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου.

Στην καμπίνα του Ρίο έχει προστεθεί χρώμιο στις λεπτομέρειες του εσωτερικού και νέο ηχοσύστημα. Στις προαιρετικές επιλογές το Kia Rio θα περιλαμβάνει ένα νέο ψηφιακό ραδιόφωνο DAB και ένα νέας γενιάς σύστημα πλοήγησης, με οθόνη 7,0 ιντσών της Kia AVN (audio-video πλοήγησης), βελτιωμένη ταχύτητα επεξεργασίας και ταχύτερο υπολογισμό διαδρομής (διαθεσιμότητα του συστήματος εξαρτάται από τις επιμέρους αγορές).

Για την ευρωπαϊκή αγορά θα υπάρχουν έως και τέσσερις αποδοτικοί κινητήρες με απόδοση από 75-109ps με πεντατάχυτο ή εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων. Προαιρετικά σε κάθε έκδοση θα υπάρχει η επιλογή ISG –τεχνολογία start/stop δεύτερης γενιάς της Kia.

Το hatchback Kia Rio κατασκευάζεται για την Ευρώπη στο εργοστάσιο Sohari της Kia στην Κορέα. Το ανανεωμένο Kia Rio αναμένεται να αρχίσει να πωλείται σε όλη την Ευρώπη στις αρχές του 2015.






Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...