Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο νοσοκομείο η Γωγώ Μαστροκώστα έπειτα από τροχαίο με νταλίκα - Πώς έγινε το ατύχημα

Την μετέφερε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας η Δέσποινα Βανδή - Το Smart που οδηγούσε καταστράφηκε ολοσχερώς - Ηταν μία από τις ελάχιστες φορές που φορούσε ζώνη
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η Γωγώ Μαστροκώστα το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα, καθώς οδηγούσε...
στην παραλιακή της Βούλας, μία νταλίκα έπεσε με σφοδρότητα επάνω στο αυτοκίνητό της μάρκας Smart, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Αμεσα στο σημείο έσπευσε η καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή, η οποία την μετέφερε εσπευσμένα και σε κατάσταση σοκ στο Ασκληπιείο Βούλας και έμεινε μαζί της για τρεις ολόκληρες ώρες μέχρι να την καθησυχάσουν οι γιατροί ότι όλα είναι καλά.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η κατάσταση της Γωγώς Μαστροκώστα δεν εμπνέει ανησυχία και ότι έχει υποστεί θλάση στη μέση και εκδορές στο πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γωγώ Μαστροκώστα φαίνεται πως είχε Άγιο, αφού το αυτοκίνητό της από την σύγκρουση μετατράπηκε σε παλιοσίδερα, ενώ ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που φορούσε ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης, ο οδηγός της νταλίκας υποβλήθηκε σε αλκοτέστ.
Πηγή: protothema.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...