Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι: BMW Σειρά 2 Cabrio

Σπορ, κομψές γραμμές, απαράμιλλη ‘open-top’ οδηγική απόλαυση και δυναμικές ικανότητες ανώτερες από των ανταγωνιστών της στην premium μικρή κατηγορία είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της BMW Σειράς 2 Cabrio, που θα γιορτάσει την παγκόσμια...
πρεμιέρα της στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Η BMW Σειρά 2 Cabrio φέρνει την οδηγική απόλαυση σε μία νέα διάσταση σαν ανοιχτό μοντέλο της κατηγορίας.

Το τετραθέσιο είναι ο διάδοχος της BMW Σειράς 1 Cabrio και βασίζεται ανεπιφύλακτα στα πλεονεκτήματα του πιο επιτυχημένου premium μοντέλου της κατηγορίας. Συναρπαστική σχεδιαστική φινέτσα και μία χαμηλή μεσαία γραμμή – που τονίζει τον open-top χαρακτήρα του αυτοκινήτου – δημιουργούν μία χαρακτηριστική εμφάνιση που παραπέμπει στην αναζωογονητική αίσθηση απόλαυσης της ‘ανοιχτής οδήγησης’. Το ηλεκτρικό soft-top βελτιστοποιεί την ακουστική άνεση και ανοίγει ή κλείνει σε 20 δευτερόλεπτα με ταχύτητες μέχρι 50 km/h. Η εντυπωσιακή στρεπτική ακαμψία του αμαξώματος και η εξελιγμένη τεχνολογία πλαισίου προσφέρουν αισθητά αυξημένη ευελιξία, ενώ η νέα γκάμα κινητήρων συνδυάζει αναβαθμισμένες σπορ επιδόσεις με εξαιρετική απόδοση.

Η BMW Σειρά 2 Cabrio προσφέρει επίσης καινοτόμα στοιχεία εξοπλισμού και αυξημένη ευρυχωρία, άνεση και λειτουργικότητα με πιο premium χαρακτήρα στο εσωτερικό. Η γκάμα BMW ConnectedDrive περιλαμβάνει επίσης μία νέα αποκλειστικότητα: η BMW Σειρά 2 Cabrio είναι το πρώτο μοντέλο που διατίθεται με τη νέα γενιά του συστήματος Πλοήγησης Professional, που επιτρέπει την ενημέρωση των δεδομένων πλοήγησης ασύρματα μέσω ενσωματωμένης κάρτας SIM.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...