Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πλέον για την έναρξη του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (6ο PICK Λουξ COLA)

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πλέον για την έναρξη του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (6ο PICK Λουξ COLA) , το οποίο για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα. Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής οι κεντρικοί δρόμοι της Αχαϊκής πρωτεύουσας θα...
πλημμυρίσουν με καρτ με τους συμμετέχοντες να υπόσχονται συγκινήσεις… υψηλών ταχυτήτων, όχι μόνο στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και σε όσους βρεθούν στο κέντρο της πόλης, παρακολουθώντας τις παράλληλες δράσεις.
Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος συνολικά 69 οδηγοί ενώ οι φετινές κατηγορίες που θα αγωνιστούν είναι οι MINI 60CC, D CUP, ROTAX SENIOR MAX, ROTAX DD2 MAX και SUPER
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ…
Από το μεσημέρι της Παρασκευής καταφθάνουν στην Πάτρα οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες ενώ από το πρωί του Σαββάτου η δράση ξεκινά. Οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας έχουν μεταμορφωθεί ήδη σε μια απέραντη πίστα καρτ με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να διευθετήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το διήμερο που ξεκινά υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Αναλυτικά, το πρόγραμμα του 6ου PICK Λουξ COLA έχει ως εξής:






ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Οι παράλληλες δράσεις θα έχουν την «τιμητική» τους και στο 6ο PICK Λουξ Colα. Το διήμερο θα απολαύσουμε -μεταξύ άλλων- την ακροβατική ομάδα «Arrepiado» από την Πορτογαλία, την κορυφαία ομάδα «KOSMOCAR EKO DUCATI TEAM» με τους οδηγούς της Λευτέρη Πίππο και Γιώργο Παπασταύρου και τις πανέμορφες Ducati Panigale, Drift Show από την ομάδα «Frenzy drift team» και τους Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλο, ενώ για πρώτη φορά στη διοργάνωση θα εμφανιστουν οι «skarta ekato... Off Road Team» με ένα μοναδικό show 4χ4. Επίσης, για ακόμη μία χρονιά, στη διάρκεια των αγώνων, θα εμφανιστεί και το safety car, που φέτος θα είναι ένα NISSAN GT-R με απόδοση πάνω από 1000 hp. H Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.ΙΑ) δίνει την ευκαιρία στους θεατές να δουν από κοντά αυτοκίνητα που αντέχουν στο χρόνο καθώς ήδη έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία Γεωργίου ενώ «το λουξ cola in action park» αναμένεται να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους ανεβάζοντας τους την αδρεναλίνη στα ύψη. Οι Formula Gloria, με τους εκκωφαντικούς ήχους των εξατμίσεων τους, θα κάνουν «παρέλαση» στους δρόμους της Πάτρας ενώ στο 6ο PICK Λουξ COLA θα εμφανιστεί και η ομάδα Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και το πρωτότυπο όχημα «TRIREME» της ομάδας POSEIDON του ΤΕΙ Πειραιά.
ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ
Πλούσια θα είναι κι εφέτος τα δώρα για τους νικητές του 6ου PICK Λουξ COLA. Συγκεκριμένα στις κατηγορίες D CUP, ROTAX SENIOR MAX, ROTAX DD2 MAX και SUPER οι τρεις πρώτοι οδηγοί, στη διάρκεια των απονομών, εκτός από τα κύπελλα θα παραλάβουν και δώρα τα οποία προσφέρουν γνωστές επιχειρήσεις της Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος νικητής κάθε κατηγορίας θα παραλάβει ένα ρολόι της γνωστής εταιρίας VENUS από το Κοσμηματοπωλείο Α. Αναστασόπουλος στην οδό Μαιζώνος 107. Ο δεύτερος νικητής των αγώνων θα παραλάβει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου POLICE από τα οπτικά Καμίσης στην οδό Κορίνθου 287 και πλατεία Γεωργίου. Τέλος ο τρίτος νικητής θα κερδίζει ένα τάμπλετ VERO, με διάσταση οθόνης 7′, λειτουργικό σύστημα Android 4.2, επεξεργαστή CortexA9 (1.5GHz), μνήμη συστήματος DDR3 1GB και αποθηκευτικό χώρο 8GB , από την εταιρία ΙΜΕ Πληροφορική που βρίσκεται στην οδό Αγίου Διονυσίου 20-22.
Για τους οδηγούς της Κατηγορίας ΜΙΝΙ θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...