Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Renault Sport επιλέγει το Bridgestone Potenza RE050A για το Mégane R.S. Trophy

Η Renault Sport επέλεξε το ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων της Bridgestone, Potenza RE050A σε διάσταση 235/35 R19, ως αρχικό εξοπλισμό για το Mégane R.S. Trophy. Η συλλεκτική έκδοση, που θα περιλαμβάνει 500 αυτοκίνητα, αποδίδει 265 ίππους και 36 κιλά ροπής. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασης του, το Mégane R.S. Trophy έχει επιδείξει ασυναγώνιστες σπορ επιδόσεις στην κατηγορία του, χωρίς να περιορίζεται η ευελιξία ή η αναπαυτικότητα. Η καινούργια έκδοση του Mégane Renault Sport...
διατίθεται στην αγορά από τις 20 Ιουνίου 2011.

Στη θρυλική πίστα του Nürburgring και πιο συγκεκριμένα στο Nordschleife (βόρειο τμήμα), το Renault Mégane R.S. Trophy σημείωσε νέο ρεκόρ γύρου στην κατηγορία οδήγησης εμπροστοκίνητου αυτοκινήτου, όπου τα αυτοκίνητα πρέπει να συμμορφώνονται αυστηρά με τις προδιαγραφές της παραγωγής.

Σημειώνοντας ρεκόρ γύρου 8' 08", το Mégane R.S. Trophy κέρδισε το ρεκόρ που είχε από το 2008 το Mégane R26.R, με 8' 17".

Το Potenza RE050A, ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων, σχεδιάστηκε ειδικά για να διαχειριστεί την ιπποδύναμη ενός κινητήρα 265 ίππων και πλέον, όπως αυτός του Mégane R.S. Trophy. Ο ασύμμετρος σχεδιασμός, που προέρχεται από τη Formula 1, προσφέρει ισορροπημένες και δυναμικές επιδόσεις με μεγάλη απόκριση, ειδικά στις στροφές, ακριβή χειρισμό στην οδήγηση και ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στο βρεγμένο. Το Potenza RE050A επιτρέπει στο Mégane R.S. Trophy να αποκαλύψει τον σπορ χαρακτήρα, που διαθέτει, την ευελιξία και την αναπαυτικότητα.

Ήταν 2004, χρονιά που το B250 επελέγη για πρώτη τοποθέτηση στο Modus, που η Bridgestone ξεκίνησε να προμηθεύει με ελαστικά, τα οχήματα της Renault στην Ευρώπη. Από τότε, η ποσότητα ελαστικών πρώτης τοποθέτησης προς τη Renault, συνεχώς αυξάνεται. Σήμερα, ποικίλα ελαστικά από όλη την γκάμα της Bridgestone τοποθετούνται σε διάφορα μοντέλα της Renault, μεταξύ των οποίων τα κάτωθι: Clio, Fluence, Scénic, Modus, Kangoo, Wind, Laguna GT και, φυσικά, Mégane.

“Αυτή η νέα, ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με τη Renault καθιστά την Bridgestone ιδιαίτερα υπερήφανη ”, δήλωσε ο Didier Schneider, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Αρχικού Εξοπλισμού της Bridgestone Europe. “Το Potenza RE050A συμβάλλει με ουσιαστικά χαρακτηριστικά, που ταιριάζουν απόλυτα με τον ιδιαίτερα σπορ χαρακτήρα του Mégane R.S. Trophy. Το ρεκόρ, που σημειώθηκε στο Nürburgring αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό πολύ καλά εναρμονισμένο και σε απόλυτη ισορροπία.”

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...