Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγώνας Motocross: Argos Motocross Park

3ος αγώνας - 28 Αυγούστου - Αργος

Κυριακή 28 Αυγούστου από τις 17:00 έως τις 20:30 οι καλύτεροι Έλληνες αναβάτες Motocross δίνουν ραντεβού στην καλύτερη ελληνική πίστα MX. Σας περιμένουμε στο Argos Motocross Park που βρίσκεται μιάμιση ώρα μακρία από την Αθήνα και απέχει μόλις 20 λέπτά από τις πανέμορφες παραλίες του Ναυπλίου!

Ο 3ος και τελευταίος αγώνα του θεσμού, που καθιερώνει η ομάδα του Argos Motocross Park και η ΦΙΛ.Μ.Αργολίδας, θα διεξαχθεί την...
Κυριακή 28 Αυγούστου με την συμμετοχή, των πρωτοκλασσάτων αθλητών που απολαύσαμε στους πρώτους αγώνες οι οποίοι θα πλαισιωθούν με ακόμα περισσότερους κορυφαίους αναβάτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή!

Την Κυριακή 28 Αυγούστου λοιπόν, στις 16:30, θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί γύροι με τον μεγάλο τελικό αγώνα να ολοκληρώνεται μετά από 3 ώρες θεάματος, εντάσεων και συναγωνισμού.

Ο αποφασισμένος για όλα Μανώλης Παπαγεωργίου με την θεωρητικά (όχι όμως και στην πράξη!) «αδύναμη» Yamaha 125 του είναι κοντά στον τίτλο αλλά ο Φώτης Τσαλίκης και οι λοιποί καιροφυλακτούν ενώ η πίστα, άψογα συντηρημένη όπως κάθε φορά, θα υποδεχθεί τους αγωνιζόμενους στην 3η διαφορετική παραλλαγή της!!

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Στο Argos motocross park μπορείτε να φτάσετε εύκολα αφού περάσετε τα διόδια μετά την Κόρινθο στο δρόμο για Τρίπολη και βγείτε από την εθνική οδό στην πρώτη έξοδο για Αρχαία Νεμέα - Άργος - Τρίπολη.

Φτάνετε στο χωριό Φίχτι και ακολουθείτε τις σχετικές πινακίδες (3 χλμ από το Φίχτι)

Συντεταγμένες GPS +37° 43' 32", +22° 43' 35"
Το πρόγραμμα:
Ο τελευταίος αγώνας του Master Motocross Champ 2011 θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...