Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΕΟ KIA RIO: Τιμές και εξοπλιστικές εκδόσεις (+PHOTO GALLERY)

Η Kia ανακοίνωσε τις τιμές του νέου Kia Rio στην ελληνική αγορά, που θα έρθει στις αντιπροσωπείες της φίρμας στην χώρα μας περί τα τέλη Σεπτεμβρίου με οικονομικά μοτέρ και χαμηλές τιμές κτήσης πυο θα δείτε παρακάτω.

Το νέο Kia Rio Θα διατίθεται τόσο με 3 όσο και 5 πόρτες στις εκδόσεις Instyle, Uptown και Cosmic, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να παραγγείλουν το αυτοκίνητο με 2 μοτέρ βενζίνης με χωρητικότητες 1,2 λίτρων(85PS) και 1,4 λίτρων(109PS) και ένα diesel χωρητικότητας 1,1 λίτρων (75PS).

Το νέο Supermini της Κορεατικής φίρμας διατίθεται για υποβληθείσες παραγγελίες μέχρι το...
τέλος Σεπτεμβρίου με ειδική έκπτωση της τάξης των 1.200 ευρώ ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα προσφέρεται επιπλέον δωρεάν service 2 ετών. Αναλυτικά, οι τιμές:

ΕΚΔΟΣΗ       ΤΙΜΗ
1.2 INSTYLE 5D 11.590ευρώ
1.2 UPTOWN 5D 12.390ευρώ
1.2 COSMIC 5D 13.690ευρώ
1.4 COSMIC 5D 14.390ευρώ
1.1 DIESEL INSTYLE 5D 13.190ευρώ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
  • Η βασική έκδοση Instyle διαθέτει 6 αερόσακους, ESP, A/C, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικούς/θερμαινόμενους καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, υπολογιστή ταξιδιού, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, τιμόνι ρυθμιζόμενο τηλεσκοπικά και καθ’ ύψος, ράδιο-mp3 με θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι.
  • Η έκδοση Uptown διαθέτει επιπλέον ψυχόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού, φώτα ημέρας LED, αυτόματο άναμμα φώτων, Bluetooth, φλας στους καθρέφτες, αναδιπλούμενους καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω και δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων.
  • Η έκδοση Cosmic διαθέτει επιπλέον της Uptown ηλεκτρονικό κλιματισμό, αισθητήρα βροχής, αισθητήρες παρκαρίσματος, πλήκτρο εκκίνησης κινητήρα Start Button, πεντάλ αλουμινίου και ζάντες αλουμινίου διάστασης 195/55 R16.
Τέλος σημειώνουμε ότι ο κινητήρας 1,4 λίτρων θα μπορεί να συνδυαστεί μόνο με την έκδοση Cosmic, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας θα μπορεί να συνδυαστεί μόνο με την έκδοση Instyle σε αντίθεση με το 1200άρι μοτέρ που συνδυάζεται με όλες τις εξοπλιστικές  εκδόσεις.

PHOTO GALLERY:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...