Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Fiat - Νέες λειτουργίες eco:Drive Mobile και Social Network

H Fiat παρουσιάζει την εφαρμογή eco:Drive Μobile για να απλοποιήσει και να κάνει πιο αποδοτική την υπηρεσία. Αυτή η νέα λύση μεταφέρει στοιχεία στο λογισμικό ecο:Drive και παίρνει πληροφορίες για το οδηγικό στιλ μέσω ενός smartphone. Έτσι μπορεί κάποιος να έχει την ανάλυση και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το οδηγικό του στιλ αμέσως μετά από μια διαδρομή. Ταυτόχρονα θα υπάρχει δυνατότητα κοινοποίησης των αποτελεσμάτων και των επιβραβεύσεων μέσω κινητού τηλεφώνου. 

Η νέα έκδοση της εφαρμογής παρουσιάζεται για να κάνει την οικολογική οδήγηση πιο ευχάριστη και διασκεδαστική, αφού ενσωματώνει λειτουργίες κοινωνικής...
δικτύωσης (Social Network) για κοινοποίηση των αποτελεσμάτων μέσω του Facebook και του Twitter με αποτέλεσμα την επικοινωνία, τον ευγενή ανταγωνισμό και την αλληλο-πρόκληση των χρηστών του eco:Drive. Με αυτές τις νέες λειτουργίες το eco:Drive δε θα είναι μόνο ένα χρήσιμο εργαλείο εκμάθησης οικολογικής οδήγησης, αλλά και ένα μέσο που θα κάνει την καθημερινή οδήγηση διασκεδαστική. Μόλις κανείς μάθει τα μυστικά της οικολογικής οδήγησης, μπορεί να διαγωνίζεται και ανταγωνίζεται με άλλους χρήστες μέσω του Facebook, ατομικά ή σαν μέλος μιας ομάδας.

Με δωρεάν download από το δικτυακό τόπο www.fiat.gr, το eco:Drive είναι μια εφαρμογή εύκολη στη χρήση «με μηδενικό κόστος» που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα στην οδήγηση, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

Όλοι οι eco: Drive χρήστες μέρος του eco:Ville, μια on-line κοινότητα που λαμβάνει δεδομένα σχετικά με όλες τις οικονομίες που πραγματοποιούνται μέσω της δέσμευσης του eco:Drivers. Η κοινότητα συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά. Περίπου 64.000 χρήστες έχουν εξοικονομήσεισυνολικά 4.300 τόνους CO2 με τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των προσωπικών στυλ οδήγησής τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...