Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ferrari αύξησε στην Ελλάδα τις πωλήσεις της κατά 92,3%


Τον Σεπτέμβριο, μεγάλη πτώση σημείωσε η εγχώρια αγορά αυτοκινήτου με τα στελέχη της αγοράς να σημειώνουν ότι η καθυστερημένη έναρξη του μέτρου της απόσυρσης τον προηγούμενο μήνα αποτέλεσε τον ανασταλτικό παράγοντα στην εξέλιξη των πωλήσεων στη χώρα μας.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ταξινομήσεις των νέων επιβατικών αυτοκινήτων να σημειώσουν πτώση 36,5% και να διαμορφωθούν στις 12.956 πωλήσεις, έναντι των 18.825 το Σεπτεμβρίου του 2008.
Η μεγάλη πτώση στις πωλήσεις αυτοκινήτων που καταγράφεται καθ'όλη τη διάρκεια του έτους αποτυπώνεται στο εννεάμηνο, όπου συνολικά η μείωση στο εννεάμηνο ανέρχεται στο 19,8% .
Την πρώτη θέση στον πίνακα των πωλήσεων στο εννεάμηνο διατηρεί η Τoyota, με 17.105 μονάδες και μερίδιο αγοράς 9,4%, τη δεύτερη θέση κατέχει η VW με 14.877 ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Opel με 14.695. Πρωταθλήτρια του μήνα Σεπτεμβρίου αναδείχθηκε η Οpel με 1.380 πωλήσεις.
Ανκ και η χώρα διανύει μεγάλη οικονομική κρίση, στο ανταγωνισμό των πωλήσεων κερδίζουν μέχρι τώρα οι, Alfa Romeo που σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο των πωλήσεων κατά 104%, η Audi με 30%, η Renault με 48,6%, η Lancia με 11,6% αλλά και η Ferrari με 92,3%.
Η τελευταία σχεδόν διπλασίασε τις πωλήσεις της, φτάνοντας τα 25 αυτοκίνητα από τα αντίστοιχα13 που ήσαν πέρυσι. Τώρα, η προσοχή της αγοράς είναι στραμένη στην εξέλιξη των πωλήσεων στο επόμενο διάστημα καθώς το μέτρο της απόσυρσης βρίσκεται σε εφαρμογή και τυγχάνει μεγάλης ανταπόκρισης από ελληνικό καταναλωτικό κοινό.
ΠΗΓΗ






Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...