Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Chevrolet Capriva Multiplex 2.4lt από 22.500 ευρώ!




Το Chevrolet Captiva διατίθεται με το σύστημα Multiplex το οποίο είναι ένα σύστημα πολυμέσων και ενσωματώνει πάνω του CD, DVD, TV, NAVIGATION, MP3, κάμερα οπισθοπορείας, δυνατότητα σύνδεσης με i-pod και Bluetooth.

Το Captiva Multiplex με τα κινητήρια σύνολα 2,4 και 3,2 λίτρων μπορείτε να τα αποκτήσετε με μειωμένο τέλος ταξινόμησης, αλλά και επιπλέον έκπτωση το ποσό της οποίας ανέρχεται στο ίδιο ποσό με το συνολικό όφελος που προσφέρει το κράτος για τη απόσυρση του παλαιού αυτοκινήτου σας.

Έτσι, λοιπόν, για την αγορά του το Captiva των 2,4 λίτρων, η αρχική τιμή του είναι € 25.500 με μειωμένο τέλος ταξινόμησης. Αν αποσύρετε ένα αυτοκίνητο 900cc τότε το όφελος με την απόσυρση θα είναι € 1.500, στο οποίο προσθέστε και άλλα € 1.500. Έτσι η συνολική έκπτωση διαμορφώνεται στα € 3.000. Η τελική τιμή του αυτοκινήτου μετά από τα παραπάνω διαμορφώνεται στα 22.500 ευρώ...

Αναλυτικά:

Bonus απόσυρσης Captiva

Αγορά συνδυασμένη με απόσυρση αυτοκινήτου έως 900 κ.εκ.
Όφελος 1.500 €
Αγορά συνδυασμένη με απόσυρση αυτοκινήτου από 900 έως 1.400 κ.εκ.
Όφελος 2.000 €
Αγορά συνδυασμένη με απόσυρση αυτοκινήτου από 1.401 έως 2.000 κ.εκ.
Όφελος 2.500 €
Αγορά συνδυασμένη με απόσυρση αυτοκινήτου από 2.001 έως 2.400 κ.εκ.
Όφελος 2.800 €
Αγορά συνδυασμένη με απόσυρση αυτοκινήτου από 2.001 έως 2.400 κ.εκ.
Όφελος 3.200 €


Για το Captiva Multiplex ισχύει το παρακάτω χρηματοδοτικό πρόγραμμα: Επιτόκιο 6,2%, Προκαταβολή από 0%, Διάρκεια χρηματοδότησης 12-100 μήνες.


Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με την Chevellas για περισσότερες λεπτομέρειες...






Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...