Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το supermodel Claudia Schiffer γοητεύει στις νέες διαφημίσεις Opel

Το supermodel Claudia Schiffer ‘ξεσηκώνει’ το τηλεοπτικό κοινό σε όλη την Ευρώπη μέσα από τις διαφημίσεις της καμπάνιας ‘Προτιμώ να οδηγώ ένα Opel’ για τα Opel Corsa, Astra, Meriva, Mokka και Zafira Tourer. Απαντώντας στην τεράστια απήχηση, η Opel δημοσιεύει δύο βίντεο ‘από τα παρασκήνια’ και μερικές φωτογραφίες μαζί με βίντεο των διαφημίσεων, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν ανά πάσα στιγμή τη γοητεία του fashion icon αλλά και των μοντέλων Opel.

Η Claudia Schiffer είναι πρέσβειρα της Opel στην Ευρώπη και, σαν ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της Γερμανίας, φέρνει τη δική της μοναδική λάμψη και γοητεία στο θέμα...
‘Προτιμώ να οδηγώ ένα Opel’ των διαφημίσεων. Αυτές προβάλλουν τη διαχρονική απήχηση της προηγμένης Γερμανικής μηχανολογίας, όπως οι έξυπνες πίσω πόρτες του Meriva που ανοίγουν ανάποδα και η τεχνολογία προσαρμοζόμενης τετρακίνησης του Mokka SUV. Η Claudia είναι το αναγνωρίσιμο Γερμανικό πρόσωπο της Opel στην Ευρώπη και ο νέος ρόλος της ταιριάζει γάντι όπως και οι ελκυστικές δημιουργίες σχεδιαστών μόδας που έχει παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της διεθνούς καριέρας της στο χώρο του modeling.
Η διαφημιστική καμπάνια λανσαρίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου σε όλη την Ευρώπη, πέρα από τη Γερμανία, την εγχώρια αγορά της Opel, και το Ηνωμένο Βασίλειο όπου την Opel εκπροσωπεί η αδελφική μάρκα Vauxhall. «Η Claudia είναι ένα Γερμανικό είδωλο με πραγματικά διεθνή απήχηση που αναδεικνύει πλήρως τις αξίες της μάρκας μας,» σχολιάζει η Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Opel, Tina Müller. «Η ανταπόκριση του κοινού στο στυλ και το χιούμορ αυτών των τηλεοπτικών διαφημίσεων ήταν συγκλονιστική και τώρα χαιρόμαστε που θα μπορούν να τις απολαύσουν οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.»


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...