Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

North Star Enduro Touring: Θα μας βρείτε στο Serres Rally Raid!


Δεχόμενα με μεγάλη ευχαρίστηση την πρόσκληση του διοργανωτή του Serres Rally Raid 2012, τα μέλη της North Star* πρόκειται να βρεθούν αλλά και έμπρακτα να συνεισφέρουν στην τέλεση του μεγαλύτερου αγώνα Rally που έχει ποτέ γίνει στην χώρα μας.

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου του 2012, αναβάτες μοτοσυκλετών και quad, αλλά και οδηγοί αυτοκινήτων / jeep από την Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο, θα ταξιδέψουν στις Σέρρες για να δοκιμαστούν σε έναν εξουθενωτικό πενθήμερο αγώνα 1.400 χιλιομέτρων, ο οποίος...
διασχίζει δέκα βουνά, περνώντας από τρεις διαφορετικούς νομούς και δύο μεγάλες πόλεις του ελληνικού Βορρά.

Το Serres Rally Raid 2012 εντάσσεται στο καλεντάρι για το πανευρωπαϊκό κύπελλο Cross Country Rally Raid του 2012 (2012 European Cross Country Rally Raid Cup) και, με βάση τα πολύ καλά δεδομένα της διοργάνωσης του 2011, αναμένεται να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες οργανωτικές παροχές υψηλού επιπέδου.

Μέσα σε πέντε αγωνιστικές ημέρες, οι συμμετέχοντες στο φετινό Serres Rally Raid θα δοκιμαστούν σε δέκα διαφορετικές ειδικές διαδρομές.

Από την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012, η βάση και τα paddock του αγώνα θα είναι στημένα στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου Elpida Resort&Spa, στην περιοχή Κοιλάδα των Σερρών και στο σημείο εκείνο θα μπορείτε να βρείτε και τους ανθρώπους της North Star.

Για κάθε απορία σας σχετικά με την εταιρεία, τις βόλτες enduro, τις διαδρομές, τις τιμές, τις ασφαλιστικές καλύψεις και οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να περάστε μια βόλτα κάτω από την τέντα της North Star για να γνωριστούμε καλύτερα και, εάν το επιθυμείτε, να κλείσετε επιτόπου την δική σας θέση σε μία από τις επόμενες βόλτες με τις μοτοσυκλέτες της North Star γύρω από το πανέμορφο Παρανέστι της Δράμας.


Σας περιμένουμε!

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Serres Rally 2012: http://www.serresrally.gr

Η North Star (www.enduro-touring.gr) είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία Enduro Touring, η οποία με έδρα το Παρανέστι της Δράμας, παρέχει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, σε μερικά από τα πιο όμορφα μονοπάτια που μπορεί κανείς να συναντήσει στα Βαλκάνια.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...