Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μεγάλη διάκριση για την Fiat

Μεγάλη διάκριση για την Fiat: Το εργοστάσιο της Fiat στο Πομιλιάνο Ντ’ Άρκο διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο κύρους «Automotive Lean Production 2012» στην κατηγορία Οriginal Εquipment Μanufacturer (Κατασκευαστής Πρωτότυπου Εξοπλισμού), από το Γερμανικό περιοδικό «Automobil Produktion» και από τη συμβουλευτική εταιρία Agamus Consult. Από το 2006, πάνω από 700 εργοστάσια σε περισσότερες από 15 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της...
Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, του Βελγίου, του Λουξεμβούργου και της Ιταλίας, έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής ώστε να κερδίσουν το περιζήτητο τρόπαιο, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κάθε χρόνο, έπειτα από την αρχική ανάλυση των ερωτηματολογίων που προέρχονται από τα εργοστάσια στις διάφορες χώρες, γίνεται η επιλογή των 5 τελικών υποψηφίων στις διάφορες κατηγορίες. Στη συνέχεια, η διαδικασία επιλογής προβλέπει επιτόπιους ελέγχους, ειδικές συναντήσεις και συνεντεύξεις, προκειμένου να διερευνηθούν και να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από τα ερωτηματολόγια.

Ειδικότερα, αναλύεται το σύστημα παραγωγής σε συνδυασμό με την εφαρμογή του στο εκάστοτε εργοστάσιο, ερευνώντας αν οι αρχές της Lean Production (της παραγωγής που θεωρεί πως η δαπάνη των πόρων για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν της δημιουργίας αξίας για τον πελάτη, είναι σπατάλη και στόχος είναι να εξαλειφθεί) και ειδικότερα αυτές που αφορούν την ποιότητα, τη συντήρηση, τη διοικητική υποδομή και την ανάπτυξη του προσωπικού, εφαρμόζονται συστηματικά και διαρκώς, ώστε να δημιουργήσουν ένα εργασιακό περιβάλλον που υποστηρίζει, με ένα δομημένο και αποδοτικό τρόπο, τη συνεχόμενη διαδικασία βελτίωσης και τη συστηματική εξάλειψη της σπατάλης.

Έπειτα από την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, μια εξειδικευμένη κριτική επιτροπή της Agamus Consult επιλέγει τους νικητές.

«Είναι μία σημαντική αναγνώριση, η οποία τιμά όλους όσους εργάζονται στο Πομιλιάνο και οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν συμβάλει στην αποκατάσταση του εργοστασίου, συνοδεύοντάς το σε ένα ιστορικό ταξίδι, το οποίο ήταν απαραίτητο για τη στήριξη της παραγωγικής αποστολής του εργοστασίου» δήλωσε ο Stefan Ketter, Διευθυντής Παραγωγής της Fiat S.p.A. Συνέχισε υπενθυμίζοντας πως «Μέσα στην Παγκοσμίου Κλάσης Παραγωγή και στο παραγωγικό σύστημα που χρησιμοποιείται στα εργοστάσια της Fiat και της Chrysler, τα πιο εξελιγμένα, σύγχρονα πρότυπα παραγωγής εφαρμόζονται στο Πομιλιάνο και έχουν τώρα γίνει πρότυπο για τα υπόλοιπα εργοστάσια του ομίλου. Είμαστε περήφανοι που τα επιτυχημένα αποτελέσματα έχουν αναγνωριστεί από διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονες».

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Λειψία της Γερμανίας στις 7 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία του 7ου συνεδρίου που διοργανώνει η «Automobil Produktion» και η Agamus Consult.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...