Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άδειασαν οι τσέπες και τα ρεζερβουάρ! Φλερτάρει με τα δύο ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη βενζίνη...

Φλερτάρει με τα δύο ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη βενζίνη, ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές της χώρας, παρά το γεγονός ότι η κατανάλωση καυσίμων έχει περιοριστεί δραστικά και έχουν κλείσει περίπου 2.000 πρατήρια υγρών καυσίμων.

Χθες, στην κορύφωση των θερινών διακοπών, η υψηλότερη τιμή βενζίνης παρατηρήθηκε στις...
Κυκλάδες, φτάνοντας τα 1,981 ευρώ το λίτρο. Ακολουθούν τα νησιά του Αργοσαρωνικού με 1,979 ευρώ το λίτρο, ενώ στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στο Λασίθι, στα Δωδεκάνησα, στην Κεφαλλονιά και την Κέρκυρα οι τιμές ξεπερνούν τα 1,90 ευρώ το λίτρο.

Υψηλές τιμές όμως παρατηρούνται και στους νομούς Έβρου και Μαγνησίας, όπου σε αρκετά πρατήρια η αμόλυβδη βενζίνη πουλιέται πάνω από 1,940 ευρώ το λίτρο. Αντίθετα, η χαμηλότερη τιμή παρατηρήθηκε στην Κορινθία, με τιμή 1,674 ευρώ / λίτρο.

Η μέση τιμή αμόλυβδης πάντως κυμαίνεται κυμαίνεται από 1,730 ευρώ έως 1,877 ευρώ / λίτρο πανελλαδικά. Κύκλοι της αγοράς επισημαίνουν ότι η άνοδος στις τιμές της βενζίνης οφείλεται κυρίως στην πτώση της ισοτιμίας του ευρώ έναντι του δολαρίου, γεγονός που αναγκάζει τις εταιρίες πετρελαιοειδών να αγοράζουν σε υψηλότερες τιμές, αλλά και στο γεγονός της υψηλής ζήτησης που παρατηρείται κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, κυρίως στα νησιά, λόγω της αύξησης του αριθμού των τουριστών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...