Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσφορές και σημαντικές εκπτώσεις για την απόκτηση αυτοκινήτων Renault

Twingo

Σχεδιασμένο για κάνει τη ζωή στην πόλη πιο εύκολη, το Twingo συνδυάζει άνεση, ευελιξία και χωρητικότητα από €9.290 (η τιμή συμπεριλαμβάνει όφελος απόσυρσης).

Επιπλέον όφελος έως €1.250 για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα. Μάθετε περισσότερα στην πλησιέστερη έκθεση Renault .

Η προσφορά ισχύει για το απερχόμενο μοντέλο.

Clio

Αποκτήστε το καταξιωμένο Clio με την κομψή εμφάνιση και τους αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες, από €9.990 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Για τις περισσότερες εκδόσεις Clio ισχύει όφελος...
έως €3.800 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.000.


Megane 5θυρο

Το δυναμικό και στιβαρό Megane συνδυάζει επιδόσεις, άνεση και οικονομία από €13.990 (η τιμή συμπεριλαμβάνει το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €3.860 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης).

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €2.000.

Megane Coupe

Με το Megane Coupe το πάθος μπαίνει στη ζωή σας με σπορ εμφάνιση και δυναμική απόδοση από €15.290 (η τιμή συμπεριλαμβάνει το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €3.900 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €2.500.

Megane Estate

Το Megane Estate με το δυναμικό στυλ, την απίστευτη ευρυχωρία και το άριστο επίπεδο οδηγικής απόλαυσης, δίνει άλλη διάσταση στην αντίληψη για το στέισον βάγκον. Αποκτήστε το από €17.140 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €2.920 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €2.500.


Scenic

Θέλετε χώρο για όλους, design που γοητεύει και υποδειγματικό κράτημα; Το Scenic σας τα προσφέρει από €16.310 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €4.030 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.000.

Grand Scenic

Με το 7θέσιο Grand έχετε ακόμα περισσότερους χώρους, άνετη οδήγηση και κορυφαία επίπεδα ασφαλείας από €19.090 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €4.130 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.000.

Fluence

Ταξιδέψτε στην πρώτη θέση με ασύγκριτη άνεση, ποιοτικό εξοπλισμό και απίστευτη ευρυχωρία από €14.380 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €2.890 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.500.


Kangoo

Διψάτε για περιπέτεια, έχετε διάθεση για θάλασσα ή βουνό; Το πρακτικό και άνετο Kangoo θα σας πάει παντού από €13.890 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €2.800 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €4.000.


Trafic Euro5

Με δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα, κομψό σχεδιασμό, άνεση και πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους το Trafic έχει ό,τι χρειάζεστε από €28.600 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €4.800 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...