Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεχείς βελτιώσεις μοντέλων για την Opel

Η Opel εξελίσσει και αναβαθμίζει συνεχώς τη γκάμα μοντέλων της. Έτοιμη για το 2012, η Opel έχει λανσάρει τη νέα έκδοση φυσικού αερίου ecoFLEX του επταθέσιου Zafira Tourer με την καλύτερη αυτονομία CNG (Compressed Natural Gas) 530 km – πολύ πάνω από το στόχο των 500 km. Το Zafira Tourer 1.6 CNG Turbo ecoFLEX έχει 110 kW/150 hp, ροπή 210 Nm και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 200 km/h. Το όχημα χρησιμοποιεί 4,7 kg (7.2 m3) φυσικού αερίου στα 100 km στο μικτό κύκλο, που είναι τουλάχιστον 6% καλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο Zafira CNG.

Η Opel όμως φρόντισε και για τους πελάτες που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και το κόστος και αναβάθμισε την LPG γκάμα της με το νέο, ισχυρό και οικονομικό κινητήρα...
1.4 LPG Turbo ecoFLEX.

Ο κινητήρας διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος: 103 kW/140 hp με ροπή 200 Nm στα Astra 5Θ και Sports Tourer και με 88 kW/120 hp (175 Nm στο Meriva. Οι εκπομπές CO2 του κινητήρα Euro 5 στο LPG mode είναι μόλις 124 g/km για το Meriva, 129 g/km για το Astra 5Θ και 132 g/km για το Astra Sports Tourer στο μικτό κύκλο. Με άλλο λόγια, οι εκπομπές CO2 είναι περίπου 15% χαμηλότερες από το επίπεδο εφάμιλλων βενζινοκινητήρων. Οι κάτοχοι μοντέλων LPG μπορούν να κάνουν επίσης οικονομία μέχρι 40% στο κόστος καυσίμου.

Εκτός από τη νέα έκδοση LPG στη σειρά Meriva, η Opel βελτιώνει περαιτέρω τη γκάμα βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων της για τον compact πρωταθλητή της ευελιξίας. Ηγέτης στην Ευρωπαϊκή κατηγορία μικρών πολυμορφικών με πίσω πόρτες FlexDoors προσφέρει εύκολη και άνετη πρόσβαση και εφοδιάζεται με βελτιστοποιημένους κινητήρες για αυξημένη ισχύ και χαμηλότερη κατανάλωση. Η τεχνολογία Start/Stop θα διατίθεται τώρα με όλες τις εκδόσεις ισχύος του βενζινοκινητήρα 1.4 l. Στην έκδοση 88 kW/120 hp η κατανάλωση έχει μειωθεί ακόμα περισσότερο: από 6,1 σε 5,7 lit. / 100 km – που μεταφράζεται σε σημαντική οικονομία καυσίμου μέχρι 12%. Οι μηχανικοί δημιούργησαν επίσης μία νέα 6-τάχυτη έκδοση με ροπή 200 Nm, 14% περισσότερη (25 Nm) από του 5-τάχυτου κιβωτίου. Αυτό σημαίνει πιο ξεκούραστη οδηγική εμπειρία, χωρίς συχνές αλλαγές ταχυτήτων. Η Opel προσφέρει τώρα ένα κινητήρα 81 kW/110 hp 1.7 CDTI με 6-τάχυτο αυτόματο για τους αγοραστές diesel που θέλουν οδηγική άνεση. Η κινητήρια μονάδα που διατίθεται τώρα με το Meriva είναι κατά 10 hp ισχυρότερη από την προηγούμενη αυτόματη έκδοση 1.7 CDTI, εκπέμποντας μόνο 160g CO2/km – οκτώ γραμμάρια λιγότερο / χλμ. σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Εμπνευσμένη από το δημοφιλές μοντέλο Corsa Color Edition είναι η νέα έκδοση του μικρού bestseller της Opel. Όσοι θέλουν ένα τρίθυρο ή πεντάθυρο Corsa με εντυπωσιακή εμφάνιση μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις δύο μεταλλικές αποχρώσεις pepperdust και technical grey και σίγουρα θα ξεχωρίζουν. Αυτές συνδυάζονται εξωτερικά με γυαλιστερή μαύρη οροφή, μαύρα κελύφη εξωτερικών καθρεπτών και μαύρο πλαίσιο στη μάσκα, τώρα για πρώτη φορά. Οι δακτύλιοι των αεραγωγών είναι βαμμένοι σε εντυπωσιακή απόχρωση, ασορτί με τα ένθετα θυρών σε curry ή matt chrome. Έτοιμη για να υποδεχτεί την επετειακή χρονιά της, η Opel έχει δημιουργήσει αποκλειστικά μοντέλα Corsa, Meriva, Astra και Insignia με διακριτικό τίτλο “150 years Opel”. Αυτά χαρακτηρίζονται από εντυπωσιακά στοιχεία σχεδίασης και άνεσης, ενώ προσφέρουν έξτρα εξοπλισμό σε συμφέρουσες τιμές. Όσοι επιθυμούν να δώσουν μία νότα αποκλειστικότητας στα αυτοκίνητά τους μπορούν να τους προσθέσουν το επετειακό σήμα ‘150 years Opel’. Η Opel έχει αναβαθμίσει τις μοναδικές τεχνολογίες της, όπως το ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix, Η δεύτερη γενιά που διατίθεται με τα Astra Sports Tourer και Zafira Tourer μπορεί τώρα να μεταφέρει ακόμα περισσότερο βάρος και συνολικά μέχρι τέσσερα ποδήλατα.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...