Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Opel στη Γενεύη


  • Ντεμπούτο για το μικρό SUV Mokka και το Astra OPC στη Γενεύη
  • Η Opel αποκαλύπτει το ‘RAD e’ – το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο που βασίζεται σε αρχές παραγωγής αυτοκινήτου
  • Νέο Insignia 2.0 BiTurbo CDTI 143 kW/195 hp με μοναδικό σειριακό σύστημα διπλού τούρμπο
  • Βελτιώσεις για το 2012: αποδοτικότεροι και οικονομικότεροι κινητήρες
  • Η Opel γιορτάζει μία πορεία 150 χρόνων: από τις ραπτομηχανές στα βραβευμένα αυτοκίνητα

Geneva Motorshow 2012 - Rüsselsheim/Geneva. Η Opel συμμετέχει με δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (6-18 Μαρτίου, 2012): το νέο μικρό SUV Mokka και το νέο πανίσχυρο Astra OPC. Πλήρως εναρμονισμένη με το φετινό φουτουριστικό σλόγκαν της Έκθεσης ‘Driving into the future’, η Opel είναι η πρώτη Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που εμφανίζεται στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά SUV-B με το νέο Mokka.

Παράλληλα με την επέκταση της γκάμας της με το νέο Mokka και το νέο Astra OPC, η Opel προσφέρει και περισσότερο συναίσθημα. Το νέο σπορ coupé Astra OPC 206 kW/280 hp είναι το...
ισχυρότερο Astra όλων των εποχών. Η Opel έχει κάθε λόγο να γιορτάζει το 2012, καθώς φέτος είναι η επέτειος των 150 χρόνων της. Εκτός από τις δύο παγκόσμιες πρεμιέρες, η μάρκα παρουσιάζει στη Γενεύη τη φουτουριστική σχεδιαστική μελέτη ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου με την ονομασία “RAD e”. Με αυτό τον ιστορικό κρίκο που συνδέει την Opel με τα πρώτα χρόνια της στη βιομηχανία σαν κατασκευάστρια ποδηλάτων, το RAD e ολοκληρώνει τη στρατηγική e-mobility της εταιρίας και εκφράζει το όραμα μιας ολοκληρωμένης φιλοσοφίας ατομικής μετακίνησης στην πόλη.

Με την έναρξη παραδόσεων του Ampera, του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής από Ευρωπαίο κατασκευαστή που πηγαίνει οπουδήποτε, οποτεδήποτε λόγω δυνατότητας επέκτασης της αυτονομίας του, η μάρκα εγκαινιάζει μία νέα κατηγορία στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου και υπογραμμίζει το ρόλο της ως πρωτοπόρου στις προηγμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης.

Οι επισκέπτες του Σαλονιού της Γενεύης θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την κορυφαία τεχνολογία της Opel. Ντεμπούτο στο Insignia κάνει ο νέος, πολύ αποδοτικός 2.0 BiTurbo CDTI με αποκλειστικό σειριακό σύστημα double turbo με δύο ανεξάρτητα intercooler. Το Insignia 2.0 BiTurbo CDTI αποδίδει 143 kW/195 hp και ροπή 400 Nm. Η κατανάλωση καυσίμου ξεκινά από 4,9 lit. / 100 km (129 g/km CO2). Επομένως είναι από τα πιο αποδοτικά οχήματα της αγοράς.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...