Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MOTO GP: Υποστηρίξτε τον Hayden και τον Rossi από τις εντυπωσιακές κερκίδες – Grandstand - της Ducati

Kαθώς η σαιζόν 2012 του MotoGP ζεσταίνεται για τον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ στις 8 Απριλίου, η Ducati προσφέρει τη δυνατότητα των on-line κρατήσεων για τις περίφημες κερκίδες της, ώστε οι πιστοί φίλοι της εταιρείας να στηρίξουν τους αναβάτες της Εργοστασιακής ομάδας, το Nicky Hayden και τον Valentino Rossi που θα αγωνίζονται με τη νέα Desmosedici GP12.

Ο θεσμός των Ducati Grandstands ξεκίνησε το 2003 και η πρώτη Grandstand για το 2012 θα στηθεί στο...
Κατάρ πριν από τη μετάβαση στη θεαματική, οργανωμένη εξέδρα 500 θέσεων, για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα στη Χερέθ της Ισπανίας, στις 29 Απριλίου.

Στη συνέχεια ακολουθούν πέντε Ευρωπαϊκά GP πριν από τη διέλευση του Ατλαντικού με κατεύθυνση τις ΗΠΑ και την Laguna Seca.
Ακολουθεί το GP της Ινδιανάπολης και επιστροφή πάλι στην Ευρώπη με τα GP του Brno, του Misano και της Αραγονίας.
Οι οπαδοί της Ducati προς Ανατολάς θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στις Grandstands της Ducati για να παρακολουθήσουν τα GP του Motegi, της Sepang και του Phillip Island ενώ στη συνέχεια οι αγώνες επιστρέφουν πίσω στην Ευρώπη για το φινάλε της σαιζόν στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων δεν θα κερδίσουν μόνο μία από τις καλύτερες οπτικές γωνίες για την κάθε πίστα, αλλά και θα απολαύσουν τα πρόσθετα οφέλη, αυτά των αποκλειστικών θέσεων στάθμευσης για τις μοτοσυκλέτες τους και την ασφαλή αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων τους.

Οι οπαδοί της Ducati θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τον ενθουσιασμό ενός ζωντανού Grand Prix αλλά και να "βάψουν τις πιο διάσημες πίστες του κόσμου κόκκινες" με τα πλακάτ να συντονίζονται στο μοτίβο κάθε "χορογραφίας" στις Ducati Grandstands. Οι Ιταλικές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν από το Desmodromiclub της Ρώμης και υποστηρίζονται από τους συνεργάτες των Ducati Grandstand όπως είναι η Motorvalley (της Περιφέρειας Emilia Romagna) και η Εταιρεία Grani & Partners.

Πληροφορίες για τις Ducati Grandstands και λεπτομέρειες για αγορές εισιτηρίων θα μπορέσετε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ducati: www.ducati.com/ducati_grandstands.do

2012 Ducati Grandstand dates
• 08 April – Losail - Qatar
• 29 April – Jerez - Spain
• 20 May - Le Mans - France
• 17 June – Silverstone - UK
• 30 June – Assen - Holland
• 08 July – Sachsenring - Germany
• 15 July – Mugello - Italy
• 29 July - Laguna Seca - USA
• 19 August – Indianapolis - USA
• 26 August – Brno - Czech Republic
• 16 September – Misano - San Marino
• 30 September – Aragon - Spain
• 14 October – Motegi - Japan
• 21 October – Sepang - Malaysia
• 28 October - Phillip Island - Australia
• 11 November – Valencia - Spain

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...