Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Nissan άνοιξε τις πύλες του περιπτέρου της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (8-18 Μαρτίου), με την ανακοίνωση από τον Paul Willcox, Senior Vice President της Nissan Europe, του ρεκόρ πωλήσεων για το 2011 και με ένα κουαρτέτο καινοτόμων και συναρπαστικών πρωτοτύπων, που αποκαλύπτονται για πρώτη φορά παγκοσμίως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η αποκάλυψη του δυναμικού πρωτοτύπου...
Invitation από τον Andy Palmer, Executive Vice President της Nissan Motor Co. Ltd, επιβεβαιώνει την έμπνευση της Nissan για τη δημιουργία μια εντελώς νέας τάσης, που ετοιμάζεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2013. Σταθερά στο προσκήνιο είναι και τα Crossovers της Nissan, με την αποκάλυψη του «επιθετικού», με υβριδική τεχνολογία πρωτοτύπου, Hi-Cross, αποκαλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το πώς η Nissan σχεδιάζει να επεκταθεί στην κατηγορία αυτή, διατηρώντας την ηγετική της θέση.

Επιπλέον σημαντική είναι η ανακοίνωση ότι το Nismo Juke θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα λανσαριστεί από τη Nismo, τον θρυλικό διεθνή οίκο βελτιώσεων της Nissan, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του σε παγκόσμια κλίμακα.

Παράλληλα, με τα αποκαλυπτήρια στη Γενεύη του πρωτότυπου 100% ηλεκτροκίνητου βαν e-NV200, η Nissan ισχυροποιεί τη θέση της ως ηγέτιδα και στην ηλεκτροκίνηση, καθιστώντας σαφές ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της, σε παγκόσμιο επίπεδο από πλευράς στρατηγικής, για την βιώσιμη μετακίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...