Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η BMW παρουσιάζει το Concept M135i

Μόναχο. Ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα των πρώτων οχημάτων BMW M Performance, η σχεδιαστική μελέτη μιας BMW της ίδιας προϊοντικής σειράς θα παρουσιαστεί τις Ημέρες Τύπου (6-7 Μαρτίου 2012), στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η BMW Concept M135i αξιοποιεί με συνέπεια τις σπορ δυνατότητες της νέας BMW Σειράς 1 στο πρώτο πρωτότυπο της οικογένειας BMW M Performance με εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα. Το αμάξωμα της BMW Concept M135i αποτυπώνει το νεανικό και σπορτίφ πνεύμα της νέας Σειράς 1 σε ένα 3θυρο compact μοντέλο, προσθέτοντας τα στοιχεία ταυτότητας της φιλοσοφίας BMW M Performance.

Με τη σπορ του εμφάνιση, το 3θυρο αυτοκίνητο μεταφέρει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αυτοκινήτων BMW Performance σε μία άλλη κατηγορία. Τα αυτοκίνητα BMW M Performance συνδυάζουν...
άριστα τις υψηλές επιδόσεις με την καθημερινή χρηστικότητα. Πηγάζοντας από την τεχνογνωσία του τμήματος BMW M μέσα από δεκαετίες ενασχόλησης με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι εκπληκτικές επιδόσεις των πανίσχυρων κινητήρων που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε μοντέλου, η προσαρμοσμένη τεχνολογία της ανάρτησης και τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά συνθέτουν ένα αρμονικό σύνολο. Αποτέλεσμα: τα αυτοκίνητα BMW M Performance έχουν αισθητά αυξημένη ευελιξία, απόλυτα ελεγχόμενη συμπεριφορά και συναισθηματική σχεδίαση. Ακόμα και μια ματιά στη BMW Concept M135i επιβεβαιώνει μία διάχυτη αίσθηση M Performance.

Η χρήση ενός straight six βενζινοκινητήρα τεχνολογίας M Performance Twin Power Turbo με 300 και πλέον ίππους αποτελεί μία ισχυρή βάση για εκπληκτικές επιδόσεις στην premium compact κατηγορία ενώ, σε συνδυασμό με την πίσω κίνηση, που παραμένει μοναδική στην κατηγορία, πετυχαίνει την απαράμιλλη οδηγική απόλαυση BMW.

Η ακρίβεια στη συμπεριφορά των μοντέλων BMW M Performance είναι αποτέλεσμα ειδικής τεχνολογίας της ανάρτησης και του σπορ συστήματος πέδησης Μ που είναι προσαρμοσμένο στις ανώτερες επιδόσεις. Ζάντες αλουμινίου Μ 18-ιντσών με διπλές ακτίνες ολοκληρώνουν το σπορ ταμπεραμέντο του πρωτοτύπου.

Στη χαμηλή εμπρός ποδιά παρατηρούμε την εμβληματική σχεδίαση Μ, ενώ οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα ικανοποιούν τις απαιτήσεις ψύξης του ισχυρού κινητήρα, των περιφερειακών εξαρτημάτων και των μεγάλων φρένων. Τα 'τρισδιάστατα' πτερύγια των αεραγωγών παραπέμπουν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πέραν της μικρής απόστασης από το έδαφος, η ειδική σχεδίαση του πίσω τμήματος της BMW Concept M135i δίνει έμφαση στο πλάτος. Σ’ αυτό συμβάλλουν και οι 'τρισδιάστατες' καμπύλες των επιφανειών και το κάτω τμήμα της πίσω ποδιάς σε μεταλλική απόχρωση Dark Shadow. Εκεί φιλοξενείται η διπλή απόληξη του συστήματος της εξάτμισης που περιλαμβάνει ένα σκούρο χρωμιωμένο ένθετο.

Οι εξωτερικοί καθρέπτες σε Ferric Grey και τα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων σε BMW Individual High Gloss Shadow Line της BMW Concept M135i είναι δύο ακόμα αποκλειστικότητες των μοντέλων M Performance.

Συγκριτικά με την 5θυρη BMW Σειρά 1, η 3θυρη BMW Concept M135i δηλώνει απερίφραστα το πάθος της για φινέτσα και τις σπορ φιλοδοξίες της. Συνολικά, το αυτοκίνητο είναι πιο δυναμικό και μακρύ. Παρατηρώντας το από το πλάι, το αθλητικό, χαμηλωμένο στήσιμο και η μικρή απόσταση από το έδαφος υπογραμμίζονται από μία οριζόντια γραμμή στο ύψος των μαρσπιέ. Μία δυναμικά ανερχόμενη γραμμή συμβολίζει τον ορμητικό χαρακτήρα της BMW Concept M135i.

Οι φαρδιές πόρτες είναι ένα ακόμα εντυπωσιακό εξωτερικό στοιχείο της BMW Concept M135i. Σε συνδυασμό με τα πίσω πλαϊνά παράθυρα και την απουσία πλαισίου δημιουργείται μία σχεδόν ενιαία κρυστάλλινη επιφάνεια που φτάνει μέχρι πίσω, τονίζοντας την επιμηκυμένη σιλουέτα του αυτοκινήτου. Επιπλέον, η αισθητική των πίσω πλαϊνών πάνελ υπογραμμίζει τους διογκωμένους θόλους των τροχών. Η οπτικός τονισμός αυτού του τμήματος του αμαξώματος οδηγεί το μάτι προς τους πίσω τροχούς, όπου η ισχύς του εξακύλινδρου μεταμορφώνεται σε δυναμική κίνηση σύμφωνα με τα πρότυπα της BMW.

Με τη σπορ περιβολή της, η BMW Concept M135i αποκαλύπτει ελκυστικές προοπτικές για την περαιτέρω εξέλιξη της οικογένειας της Σειράς 1. Ταυτόχρονα, προαναγγέλλει την επέκταση της νέας προϊοντικής γκάμας BMW M Performance. Τα αυτοκίνητα BMW M Performance που παρουσιάζονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και θα λανσαριστούν σύντομα αντλούν ισχύ από τον ισχυρότερο εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα στον κόσμο που κυκλοφορεί για οχήματα μαζικής παραγωγής. Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις αυτής της σειράς θα διεκδικήσουν επίσης μία μοναδική θέση. Το πρωτότυπο BMW Concept M135i δίνει μία συναρπαστική γεύση μιας αντίστοιχης προσφοράς στην premium compact κατηγορία.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της BMW Concept M 135 i θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης την Τρίτη, 6 Μαρτίου στις 5 μ.μ. στο πλαίσιο της παρουσίασης της BMW DTM . Κατά την δεύτερη Ημέρα Τύπου (Τετάρτη, 7 Μαρτίου), το όχημα θα εκτίθεται όλη μέρα στο περίπτερο της BMW.









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...