Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑΞΙ: VW TOURAN... ο άριστος μεταφορέας!

Το Touran TAXI με την εργονομία και ευελιξία που διαθέτει έρχεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία οδηγού. Ο πολυχρηστικός χαρακτήρας του προσφέρει πρακτικότητα και μοναδική ποικιλία εφαρμογών. Το Touran ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των καιρών και αποτελεί την πλέον καινοτόμα πρόταση για τον επαγγελματία οδηγό.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
6 αερόσακοι, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, ηχοσύστημα «RCD 310» πράσινα αντιθερμικά τζάμια και ηλεκτρομηχανικό σύστημα υποβοήθησης τιμονιού με κολόνα τιμονιού ρυθμιζόμενη σε ύψος και απόσταση. Σε μεγάλες διαδρομές μπορείτε να αφήσετε το γκάζι με σιγουριά στο αυτόματο σύστημα ρύθμισης ταχύτητας Cruise Control, έτσι ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας ακόμα πιο ξεκούραστοι.

Η έκδοση Trendline προσφέρει επιπλέον της έκδοσης Conceprtline,...
τα άνετα καθίσματα με ορθοπεδική υποστήριξη στο ύψος της μέσης για να κάθεστε άνετα κατά τη διάρκεια μεγάλων αποστάσεων και να μην δημιουργούνται ενοχλήσεις στο σώμα σας. Το αναδιπλούμενο κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να μετατραπεί σε τραπέζι γεγονός που του επιτρέπει τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων. Το ευρύχωρο σαλόνι του Touran, σε συνδυασμό με τον 1145 lt χώρο αποσκευών (1744 lt με πεσμένα τα πίσω καθίσματα) ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των επιβατών του, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην άνετη και απολαυστική μετακίνηση.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
Οι πετρελαιοκινητήρες με μπεκ αντλίες ψεκασμού αντιπροσωπεύουν την εξαιρετικά αποτελεσματική αξιοποίηση καυσίμου: η υψηλή πίεση ψεκασμού έως 2050 bar εγγυάται ολοκληρωμένη ροπή στρέψης με ταυτόχρονη χαμηλή κατανάλωση και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Οι κινητήρες TDI 1,9lt ισχύος 66 kW (90PS) και 2.0lt ισχύος 103 kW (140PS) με τεχνολογία μπεκ αντλίας ψεκασμού και κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων δίνουν αρκετή δύναμη στο Touran . Παράλληλα περιορίζουν την κατανάλωση στα 5,9lt/100χλμ για τον TDI 1,9 και 6,5lt/100χλμ για τον TDI 2,0lt. Τo ρεζερβουάρ καυσίμων έχει χωρητικότητα 60lt.

Σίγουρα πρόκειται για έναν άριστο μεταφορέα με ειδικές πολυμορφικές ιδιότητες και αξιοσημείωτη ποιότητα κατασκευής...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...