Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1: "Κάποιες ομάδες δεν βγάζουν τη χρονιά"…

Ο Μπέρνι Εκλστόουν παραδέχθηκε σε συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην «Daily Telegraph», ότι κάποιες από τις ομάδες της Φόρμουλα Ένα ενδέχεται να μην έχουν τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους, προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται έως το τέλος της σεζόν. «Δεν θα αποτελούσε έκπληξη για μένα αν μια ή δύο από αυτές δεν κατάφερνε να φτάσει ως το τέλος της σεζόν.

Νομίζω ότι υπάρχουν δύο ομάδες στη Φόρμουλα Ένα, οι οποίες...
πραγματικά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Είναι λίγο έξω από τα νερά τους αυτή τη στιγμή» τόνισε χαρακτηριστικά ο εμπορικός διευθυντής του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο Εκλστόουν πρόσθεσε ότι δεν τον ανησυχεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν λιγότερες ομάδες στη Φόρμουλα Ένα την επόμενη σεζόν, λέγοντας ότι, από τις τρεις καινούριες (Hispania Racing, Virgin και Lotus), θα λυπόταν μόνο αν χανόταν η Lotus. «Αυτό που θέλουμε πάντα είναι 10 ομάδες» συνέχισε ο Εκλστόουν, για να καταλήξει: «Η Lotus είναι ένα καλό όνομα. Δεν θα ήθελα να τους χάσω.

Όμως, γενικά αυτή η χρονιά είναι λίγο... μπελάς, επειδή έχει κοστίσει χρήματα να μείνουν αυτές οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Έχει κοστίσει πολλά χρήματα το να πληρώσουμε για να αγωνιστούν».
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...