Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάρτι διαρκείας στο Φλοίσβο με οικοδεσπότη το Audi A1

Η επίσημη "πρώτη" του Audi Α1 στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε στη μαρίνα του Φλοίσβου όπου τεχνολογία και ανθρώπινος παράγοντας επιστρατεύτηκαν για να στήσουν ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή την έλευση του γερμανικού μοντέλου στην ελληνική αγορά.

Ένα μεγάλο πάρτι το οποίο θα συνεχιστεί για δύο ακόμα εβδομάδες στον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο AreA1 προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν την πρεμιέρα, να δουν από κοντά και να πληροφορηθούν για το νέο μοντέλο της Audi, συνδυάζοντας το... ωφέλιμο με τη διασκέδαση.

Αναλυτικότερα, ο πολυχώρος AreA1 θα λειτουργεί καθημερινά από 15/7 έως 1/8 και από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ ενώ τα Σαββατοκύριακα το ωράριο λειτουργίας παρατείνεται μέχρι τη 1.00 π.μ. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών εβδομάδων θα φιλοξενηθούν στην μαρίνα του Φλοίσβου μια σειρά από εκδηλώσεις που έχουν ως εξής:

Διαβάστε το άρθρο στο...in.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...