Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 2010 YOUNG CREATIVE CHEVROLET


  • Διεθνής επιτροπή αξιολογεί συμμετοχές από 20 χώρες
  • Τα πρώτα βραβεία σε πέντε κατηγορίες απονέμονται σε Αυστρία, Γαλλία, Πορτογαλία και Βρετανία
Μια διεθνής επιτροπή επέλεξε τους νικητές του 4ου διαγωνισμού Young Creative Chevrolet στο Zolder, Βέλγιο, στις 19 Ιουνίου.
Τα ατομικά και ομαδικά projects που διακρίθηκαν προέρχονται από Αυστρία (Μουσική), Γαλλία (Μόδα & Βίντεο), Πορτογαλία (Οπτικές Τέχνες) και Βρετανία (Φωτογραφία). Εξαιρετικά σημαντική για την Ελλάδα είναι η κατάκτηση του 3ου Βραβείου στην κατηγορία Μόδα από τη σπουδάστρια Κωνσταντίνα Αγκαλίου από τη Σχολή INTERGRAPHICS.
Συναρπαστικοί Βαλκανικοί ρυθμοί, κινούμενα αστικά τοπία και δυναμικά σχέδια εντυπωσίασαν την Ευρωπαϊκή επιτροπή. Ο Pasa Mustafa, Διευθυντής των Digital Studios, Endemol (Βρετανία) δήλωσε ότι «ήταν εμφανής η σκληρή δουλειά που είχε γίνει στα projects», και η επιτροπή είχε να επιτελέσει δύσκολο έργο λόγω «υψηλού επιπέδου δημιουργικότητας και καινοτομίας».
Στην τέταρτη χρονιά του ο διαγωνισμός Young Creative Chevrolet επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο με συμμετοχές από 20 χώρες από όλη την Ευρώπη και υποβολές projects από 135 σχολές εφαρμοσμένων τεχνών. 8 projects Βίντεο, 9 Φωτογραφίας, 13 Οπτικών Τεχνών, 11...
Μόδας και 6 Μουσικής αξιολογήθηκαν εξονυχιστικά από μία διεθνή επιτροπή η οποία εκπροσωπούσε διάφορες εταιρίες όπως RIDE snowboards, Endemol και Lipsy. Στην επιτροπή προστέθηκε και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Chevrolet Wayne Brannon που εντυπωσιάστηκε από τις ερμηνείες των νεαρών καλλιτεχνών για τη μάρκα Chevrolet. Σαν επικεφαλής της κριτικής επιτροπής, δήλωσε: «Οι αποφάσεις ήταν δύσκολες με τόσα εξαιρετικά projects».
Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν στενά με τους κριτές τους, στους αντίστοιχους τομείς σε μία πραγματική εργασιακή εμπειρία. Στις 29 Σεπτεμβρίου, οι σπουδαστές θα τιμηθούν σε μεγαλοπρεπή τελετή απονομής των διακρίσεων όπου και θα παραλάβουν τα χρηματικά βραβεία τους.
Ο θεσμός Young Creative Chevrolet είναι ένας Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός για σπουδαστές Εφαρμοσμένων Τεχνών που διοργανώνει κάθε χρόνο η Chevrolet Europe από το 2007 σε διάφορα καλλιτεχνικά πεδία (2010: Μόδα, Μουσική, Φωτογραφία, Βίντεο & Οπτικές Τέχνες). Με αυτό το project, η Chevrolet Europe επιθυμεί να προωθήσει τη δημιουργικότητα και να βοηθήσει νεαρούς καλλιτέχνες στα πρώτα στάδια της καριέρας τους.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 2010
ΟΠΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
1ο ΒραβείοJosé Rocha
Σχολή: ESTG-IPVC, Viana do Castelo, Πορτογαλία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Αυτό το projectκέρδισε επειδή είναι ζωηρό και δυναμικό. Αποπνέει έντονο δυναμισμό πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα και εκφράζει μοναδικά μία αίσθηση κίνησης».
2ο ΒραβείοToms Burāns
Σχολή: Janis Rozentals Riga Art Highschool, Riga, Λετονία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Το θέμα της πόλης και του αστικού lifestyle αντικατοπτρίζεται θαυμάσια σ’ αυτό το project. Οι γραμμές και τα χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί με εξαιρετική επιμέλεια».
3ο Βραβείο Laura Di Berardino
Σχολή: Istituto Europeo Arti Operative, Perugia, Ιταλία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Το project ήρθε τρίτο χάρη στον παιχνιδιάρικο και χαρούμενο χαρακτήρα του. Είναι ένα καλό, απολαυστικό project».
ΜΟΔΑ
1ο ΒραβείοJungeun Eom
Σχολή: ESMOD, Lyon, Γαλλία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Αυτό το project είναι σέξι και μου αρέσει που η σχεδιάστρια έχει δημιουργήσει τη δική της σφραγίδα – είναι εξαιρετικά πρωτοποριακό. Το project είναι δυναμικό, τολμηρό και εκφράζει το πνεύμα της εποχής».
2ο ΒραβείοAdam Baranyi, Anett Gálvölgyi, Anna Zsófia Kormos, Márton Zsolt Miovác
Σχολή: MOHOLY-NAGY University of Arts and Design, Budapest, Ουγγαρία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Αυτό το project είναι σωστά υλοποιημένο και δείχνει εξαιρετική τεχνική – είναι τέλειο».
3ο ΒραβείοKonstantina Agaliou
Σχολή: INTERGRAPHICS, Athens, Ελλάδα
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Αυτό το project έχει ελκυστική αισθητική. Είναι πραγματικά αξιαγάπητο και σοφιστικέ. Το πίσω τμήμα είναι εκλεπτυσμένο αλλά και πολύ ευφυές».
ΜΟΥΣΙΚΗ
1ο ΒραβείοDaniel Kovacs
Σχολή: University of Applied Arts Vienna, Αυστρία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Το τραγούδι αυτό είναι πολύ νεανικό και δυναμικό. Ταιριάζει άριστα στο Spark».
2ο ΒραβείοPeter Klohmann
Σχολή: Hochschule für Musik Mainz, Γερμανία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Αυτό το κομμάτι έχει έντονη την αίσθηση του χιούμορ. Ακούγεται σαν μία έξυπνη καρικατούρα του Spark».
3ο Βραβείο Simon Pfaff, Jan Willem van Hees
Σχολή: Artez Conservatorium Enschede, Ολλανδία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Είναι ένα ευχάριστο ροκ τραγούδι που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου. Σε κάνει να θέλεις να ορμήσεις στο αυτοκίνητό σου και να πας βόλτα».
ΒΙΝΤΕΟ
1ο ΒραβείοHugo Charpentier, Adrien Badedji, Remy Mattei, Milian Topsy, Cyril Taillardat
Σχολή: Ecole Emile Cohl, Lyon, Γαλλία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό project – πολύ δημιουργικό! Αυτοί οι σπουδαστές αναμφίβολα θα συνεχίσουν να είναι επιτυχημένοι και σημαντικοί στο χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Να τους προσέχετε – αξίζει να παρακολουθήσετε την πορεία τους».
2ο ΒραβείοToni Eisner
Σχολή: University of Applied Arts, Vienna, Αυστρία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Αυτό το project κρύβει ένα εξαιρετικό σκηνοθετικό ταλέντο και πραγματικά εντυπωσιάζει το κοινό. Θα με ενδιέφερε να προσλάβω αυτό το σπουδαστή!».
3ο ΒραβείοDavor Konjikusic, Neven Petrovic, Gasper Milkovic Biloslav
Σχολή: Akademija Dramske Umjetnosti, Zagreb, Κροατία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Αυτό το videoclip χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακές λήψεις – ο σκηνοθέτης έχει χρησιμοποιήσει πραγματικά ενδιαφέρουσες γωνίες».
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
1ο ΒραβείοRachel Astle, Kerry Baxter, Hayley Brooks, Lyndsay Eaton
Σχολή: Burton College, Burton upon Trent, Βρετανία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Το θέμα του παραμυθιού είναι θαυμάσια ιδέα- μία τέλεια φωτογραφία lifestyle που έχει να πει μία ιστορία. Οι σπουδαστές δούλεψαν καλά με το φωτισμό και τη σύνθεση της φωτογραφίες – άφθονη κίνηση στη φωτογραφία αλλά το αυτοκίνητο παραμένει σε περίοπτη θέση».
2ο ΒραβείοPetr Bača
Σχολή: Ateliér Užité a reklamní fotografie, Fakulta umění a designu, UJEP, Faculty of Arts, Usti nad Labem, Τσεχία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Ο σπουδαστής δημιούργησε μία μελετημένη και επαγγελματική φωτογραφία – μία θαυμάσια αποτύπωση προϊόντος».
3ο Βραβείο Lea Lugaric
Σχολή: Kunstuni Linz, Grafik Design und Fotografie, Linz, Αυστρία
Το σχόλιο της επιτροπής:
«Μία πολύ καλή, ενδιαφέρουσα φωτογραφική σύνθεση και ένας καινοτόμος τρόπος παρουσίασης του Chevrolet Spark».

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ:
Ακολουθεί μια σύντομη παρουσίαση των Ευρωπαίων κριτών 2010 και μια περιληπτική περιγραφή του διαγωνισμού YCC:
ΜΕΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2010
ΟΠΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣWolfgang Buchwieser - Marketing Manager, RIDE Snowboards Europe
Το 2005, ο Wolfgang Buchwieser προσχώρησε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες snowboard, την Ride Snowboards – κορυφαίος σχεδιαστής, κατασκευαστής και διαφημιστής snowboards, ειδών ένδυσης και σχετικών αξεσουάρ. Ο Wolfgang είναι ο Διευθυντής Ευρωπαϊκών Πωλήσεων & Marketing για τα RIDE Snowboards, LINE Skis, FULL TILT Ski boots, ADIO Footwear & PLANET EARTH Clothing, και αποστολή του είναι η δημιουργία και προώθηση πλάνων πωλήσεων και μάρκετινγκ σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο Wolfgang παλιότερα είχε εργαστεί για τη διάσημη μάρκα Oakley Apparel & Footwear ως Brand & Key Account Manager.
ΟΠΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣMarcello Lotti – Διευθύνων Σύμβουλος WTCC
Ο Marcello Lotti ξεκίνησε την καριέρα του σαν επιτυχημένος οδηγός αγώνων πριν γίνει team manager και συμμετάσχει σε πολύ διάσημες αγωνιστικές κατηγορίες όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Αυτοκινήτων Τουρισμού της FIA ή το Le Mans 24 Ωρών. Το 2000, ξεκίνησε την προώθηση αγωνιστικών δραστηριοτήτων και τώρα δουλεύει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού της FIA.
ΟΠΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Alain Menu – Οδηγός αγώνων
Ο Ελβετικής καταγωγής οδηγός αγώνων ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς αυτοκινήτων τουρισμού κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, κερδίζοντας στο πολύ γνωστό Βρετανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού δύο φορές (ο μοναδικός οδηγός που πέτυχε κάτι τέτοιο στην εποχή του Super Touring 1991-2000). Αυτή τη στιγμή τρέχει για τη Chevrolet στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού. Όταν δεν οδηγεί του αρέσει να κάνει σκι.
ΒΙΝΤΕΟ
Pasa Nicholas Mustafa – Επικεφαλής των Digital Studios, Endemol UK
Ο Pasa Mustafa διευθύνει μια ομάδα που είναι υπεύθυνη για την εξέλιξη και παραγωγή ψηφιακού υλικού web originals και Digital IP για τη διάσημη εταιρία Endemol Productions – που σήμερα εκπροσωπείται σε 26 χώρες. Για σχεδόν οκτώ χρόνια, δίνει το ψηφιακό του παρών στα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεοπτικής βιομηχανίας, ενώ οι υπηρεσίες του είναι ευρέως φάσματος - δημιουργία, χρηματοδότηση, παραγωγή επιτυχημένων και βραβευμένων διαδικτυακών προϊόντων όπως το παγκόσμιο reality show The Gap Year και η διεθνής επιτυχία Cell and Kirill (δράμα) στο MSN. Πιο πρόσφατα, ο Pasa ενεπλάκη στην παραγωγή κοινωνικών παιχνιδιών και εφαρμογών του iPhone.
Πριν συνεργαστεί με την Endemol, δούλεψε σαν Βοηθός Παραγωγής στην Icollector.com και σαν Γραφίστας στην Keyword Typesetting.
ΜΟΔΑ
Leanne Aspinall - Online Marketing Executive, Lipsy Ltd
Ως Online Marketing Executive, η Leanne είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για ποικίλες δραστηριότητες στη Lipsy, μια διάσημη μάρκα street fashion που διανέμεται σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ με καταστήματα που πρόσφατα άνοιξαν σε Νέα Υόρκη και L.A.
Έχει εμπλακεί ενεργά στην πρώτη σειρά ρούχων της Lipsy για διασημότητες, την PixieLottCollection. Η Leanne ήταν αναπόσπαστο μέλος στις συναντήσεις σχεδίασης και στις φωτογραφήσεις με την Pixie Lott και την ομάδα σχεδίασης Lipsy. Συνεργάζεται στενά με την ομάδα σχεδίασης & PR για τη δημιουργία του κατάλληλου μηνύματος μάρκας προς την πιστή βάση πελατών της Lipsy.
Πριν εργαστεί στη Lipsy, δούλεψε για την Agent Provocateur και για το μεγαλύτερο διανομέα αρωμάτων και προϊόντων ομορφιάς της Βρετανίας, Per Scent, όπου η Leanne ήταν υπεύθυνη για πολυτελείς μάρκες όπως Christian Dior, Chanel & Dolce & Gabbana. Σε όλη την καριέρα της στο χώρο της μόδας έχει συνεργαστεί με ανθρώπους των περιοδικών, της πασαρέλας και στυλίστες μόδας βοηθώντας τους και παρέχοντας τις γνώσεις της σε αρκετές φωτογραφήσεις.
ΜΟΔΑ
Vikki Barker – Senior designer, Lipsy Ltd
Η Vikki Barker αποφοίτησε από το Kingston University το 2003, με πτυχίο Σχεδιάστριας Μόδας.
Προηγουμένως ζούσε και εργαζόταν στο Μιλάνο για τον Ιταλικό οίκο σχεδίασης και κατασκευαστή Moschino, έχοντας ως αντικείμενο τη σειρά Cheap & Chic. Στη συνέχεια, η Vikki ασχολήθηκε με τη νεανική αγορά και άρχισε να δουλεύει για τη σειρά ρούχων TammyGirl.
Η Vikki εργάζεται στη Lipsy πέντε χρόνια, όπου τώρα είναι senior designer και υπεύθυνη για τη σχεδίαση όλων των βραδινών πλεκτών φορεμάτων και την premium γκάμα VIP της Lipsy.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Nico Markompotsaris – Freelancer φωτογράφος
Ο Nico Markompotsaris είναι freelancer φωτογράφος που αυτή τη στιγμή ασχολείται με φωτογραφήσεις αυτοκινήτων, σκαφών και ταξιδιών. Εργάζεται για γνωστές εκδόσεις όπως το Car Magazine.
Ο Nico είναι Ελληνικής καταγωγής αλλά μεγάλωσε στη Γερμανία όπου άρχισε να σπουδάζει φωτογραφία. Μετά επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει με περισσότερες σπουδές σ’ αυτό τον τομέα και σήμερα έχει τη βάση του στην Αθήνα.
Μετά τις σπουδές του, ο Nico άρχισε να δουλεύει σαν φωτογράφος μόδας, πορτρέτων και διαφημίσεων για αρκετά περιοδικά lifestyle, όπως το FitforFun. Έχει μεγάλο πάθος με τη δουλειά του και καθώς έχει συνεργαστεί με διάφορα περιοδικά σε διεθνείς φωτογραφήσεις έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία, ικανότητες και γνώσεις στο χώρο της φωτογραφίας.
ΜΟΥΣΙΚΗ
Leander Bauer – Νικητής 1ου βραβείου Μουσικής YCC 2009
Ο Leander Bauer μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον μουσικής από τότε που ξεκίνησε τη ζωή του, μέσα από την οικογένειά του και των δασκάλων μουσικής στο σχολείο.
Το 2009, κέρδισε το πρώτο βραβείο Μουσικής στο διαγωνισμό YCC, αφήνοντας πίσω του πολλούς ανταγωνιστές για την περίοπτη θέση στον Ευρωπαϊκό τελικό. Είναι ο πρώτος σπουδαστής που κέρδισε στο διαγωνισμό και τώρα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.
Έχει ακόμα ένα χρόνο σπουδών στο τμήμα Παραγωγής Μουσικής στο University of Popular Music Baden-Württemberg (Popakademie). Ο Leander έχει συνεργαστεί ήδη με έναν εντυπωσιακό αριθμό ανθρώπων από τον κόσμο της τέχνης μεταξύ των οποίων: Chris Barron – Spin Doctors, Charlie Grant, Mel C & Simply Red. Επίσης έχει συνθέσει μουσική για αρκετές διάσημες εταιρίες όπως οι Deutsche Post, Danone και Coca-Cola. Το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησε έφτασε στο Νο 7 των Γερμανικών charts.
ΤΥΠΟΣ
Vesna Milek – Δημοσιογράφος & Μυθιστοριογράφος
Η Vesna Milek είναι αρθρογράφος και μία από τις πιο διάσημες δημοσιογράφους της Σλοβενίας. Έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της σαν δημοσιογράφος σε μερικές από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας και φημίζεται για τις εκτενείς συνεντεύξεις της με διάφορους διεθνείς ηθοποιούς και καλλιτέχνες, κυρίως από τον κόσμο του κινηματογράφου και της μουσικής, στο Σαββατιάτικο ένθετο της DELO, της πιο δημοφιλούς εφημερίδας της Σλοβενίας.
Επίσης έχει γράψει δύο μυθιστορήματα Kalipso (2001) και If (2005), και τα δύο bestseller στη Σλοβενία.
Μέσα σε 12 χρόνια, έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 400 αποκλειστικές συνεντεύξεις.
Η Milek πρόσφατα δημοσίευσε ένα βιβλίο με τις καλύτερες συνεντεύξεις της, μεταξύ των άλλων με τους Paulo Coelho, Steve Buscemi, Philippe Starck and Damien Hirst κ.λ.π...
CHEVROLET
Wayne D. Brannon – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Chevrolet Europe
Ο Wayne D. Brannon είναι επικεφαλής της Chevrolet Europe από τον Ιανουάριο του 2006. Από τη θέση του ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Chevrolet Europe, διευθύνει έναν πανευρωπαϊκό οργανισμό που είναι υπεύθυνος για την εμπορική προώθηση των μικρών και μεσαίων επιβατικών αυτοκινήτων Chevrolet. Πριν διοριστεί στη θέση αυτή, ο Brannon ήταν υπεύθυνος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της GM Latin America, Africa & Middle East.
Ο Brannon ξεκίνησε την καριέρα του με τη GM στον Τομέα Cadillac Motor Car το 1973 ενώ ήταν συνεργαζόμενος φοιτητής στο General Motors Institute.
Ο Brannon προηγουμένως είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος της General Motors Overseas Distribution Corporation, Αντιπρόεδρος του Αμερικανικού Συμβουλίου της Εταιρίας στην Αφρική και Πρόεδρος του Αφρικανικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου.
CHEVROLET
Marc Kempe – Διευθυντής Επικοινωνίας, Chevrolet Europe
Ο Marc Kempe είναι Διευθυντής Επικοινωνιών της Chevrolet Europe από το Μάρτιο του 2009. Είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες και στρατηγικές Επικοινωνίας της Chevrolet σε όλη την Ευρώπη. Πριν αναλάβει την τρέχουσα θέση του, εργάστηκε σε διάφορες θέσεις Επικοινωνίας μέσα στον οργανισμό της General Motors στη Γερμανία και την Ελβετία και πιο πρόσφατα εργάστηκε σαν Διευθυντής Επικοινωνίας για τη GM Central & Eastern Europe με βάση την Ουγγαρία. Ο Marc είναι μανιώδης ερασιτέχνης ηθοποιός και δρομέας μεγάλων αποστάσεων.
CHEVROLET
Jeff Perkins – Διευθυντής Σχεδίασης UK Advanced Studio, Chevrolet Europe
Ο Jeff Perkins διευθύνει το GM Advanced Design Studio στη Βρετανία. Ηγείται μιας μικρής ομάδας σχεδιαστών οι οποίοι δουλεύουν πάνω σε μελλοντικά πρωτότυπα οχήματα καθώς και στην εξέλιξη της συνολικής στρατηγικής σχεδίασης. Προηγουμένως, ο Jeff ήταν Διευθυντής Σχεδίασης για τη σχεδίαση εσωτερικού στο τμήμα Β. Αμερικής. Αποκαλεί τα εσωτερικά των οχημάτων ‘το επόμενο πεδίο μάχης’ στην αυτοκινητιστική σχεδίαση.
Σύμφωνα με όσα ο ίδιος παραδέχεται, ο Jeff έχει ακόμα μεγαλύτερο πάθος με τα ποδήλατα σε σχέση με τα αυτοκίνητα. Λατρεύει την ελευθερία και την οικονομία που προσφέρουν τα ποδήλατα και δεν αρνείται ότι σχεδίαζε πρωτότυπα ποδήλατα ενώ σπούδαζε σχεδίαση αυτοκινήτων στη σχολή.
Παρά το πάθος του για τα ποδήλατα, ο Jeff δήλωσε, «Μου αρέσει να δουλεύω πάνω στα αυτοκίνητα. Αγαπώ το πάθος γύρω από τα αυτοκίνητα. Δηλώνει ποιος είσαι. Τα αυτοκίνητα με κρατάνε σε συνεχή κίνηση – δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά». Φοίτησε στο Κέντρο Δημιουργικών Σπουδών (Center for Creative Studies) του Ντιτρόιτ, όπου ειδικεύτηκε στη Βιομηχανική Σχεδίαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YOUNG CREATIVE CHEVROLET
ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Ο θεσμός Young Creative Chevrolet είναι ένας Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός για σπουδαστές Εφαρμοσμένων Τεχνών που διοργανώνει κάθε χρόνο η Chevrolet Europe από το 2007 σε διάφορους τομείς της τέχνης (2010: Μόδα, Μουσική, Φωτογραφία, Βίντεο & Οπτικές Τέχνες).
Με αυτό το project, η Chevrolet Europe επιθυμεί να προωθήσει τη δημιουργικότητα και να βοηθήσει νεαρούς καλλιτέχνες. Ο διαγωνισμός Young Creative Chevrolet στοχεύει επίσης να ενισχύσει μερικές από τις βασικές αξίες της μάρκας.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Σε κάθε συμμετέχουσα χώρα, μια κριτική επιτροπή (με ειδικούς στον τομέα της τέχνης και άλλους) απονέμουν τρία βραβεία ανά κατηγορία.
Όλοι οι νικητές του 1ου βραβείου των εθνικών διαγωνισμών συμμετέχουν αυτόματα στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, στον οποίο μια διεθνής επιτροπή τελικά επιλέγει τα καλύτερα τρία project σε κάθε κατηγορία.
ΒΡΑΒΕΙΑ
Επιπλέον του χρηματικού βραβείου, οι Ευρωπαίοι νικητές έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια εργασιακή εμπειρία με επαγγελματίες στην αντίστοιχη ειδικότητά τους (witness trips).
ΕΞΕΛΙΞΗ
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με τη συμμετοχή 8 χωρών και 8 σχολών το 2007 και έχει φτάσει συνολικά σε 20 χώρες και 135 σχολές το 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, παρακαλούμε επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο www.youngcreativechevrolet.com.

chevrolet

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...