Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

''Κινητήρας της Χρονιάς κάτω των 1.000 κ.εκ.'' – Toyota 1.0 VVT-i

Ο ελαφρύς και συμπαγής κινητήρας των 1.000 κ.εκ. της Toyota με τεχνολογία VVT-i κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία ‘'Κινητήρας της Χρονιάς κάτω των 1.000 κ.εκ’' για τέταρτη συνεχή χρονιά. Κατασκευασμένος εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο, ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας έχει βάρος μόνο 67 κιλά που τον καθιστά ένα από τους ελαφρύτερους κινητήρες εσωτερικής καύσης στην αγορά σήμερα.


Με απόδοση 68 DIN hp/50 kW, ο κινητήρας αυτό δεν είναι μόνο ο πιο ισχυρός κινητήρας 1.000 κ.εκ. στην κατηγορία A, αλλά και ο κινητήρας με την κορυφαία ροπή στρέψης στην κατηγορία με 93 Nm στις 3.600 σ.α.λ. Τα υψηλά επίπεδα ροπής στις χαμηλές και μεσαίες στροφές είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την καλή απόδοση του οχήματος κατά την οδήγηση στην πόλη. Η ομάδα μηχανικών της Toyota το πέτυχε με τρεις κυλίνδρους χαμηλής τριβής και την εξαιρετική ρύθμιση του συστήματος εισαγωγής μέσω της βελτιστοποίησης του μήκους της πολλαπλής και τη βελτιστοποίηση της διαμέτρου των θυρών εισαγωγής.

Ο κινητήρας αυτός που διατίθεται στα μοντέλα Aygo, iQ και Yaris, απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτές, όπως...
“Ένας από τους πιο ευχάριστους και οικονομικούς κινητήρες κάτω των 1.000 κ.εκ. που κινεί ένα τετραθέσιο” και “… παραμένει το αντίπαλο δέος σε αυτή την κατηγορία” και “ο τρικύλινδρος αυτός κινητήρας έχει τη δύναμη και τη ροπή να σας εξασφαλίσει ότι το αυτοκίνητο κινείται άνετα στην πόλη, αλλά το καλύτερο στοιχείο του είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου”.

toyota.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...