Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με νέο Citroen C4 WRC ο Solberg στην Ιορδανία


Με αναπτερωμένο ηθικό μετά την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Μεξικό όπου κατέλαβε τη 2η θέση, ο Petter Solberg ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τρίτο αγώνα της σεζόν που θα φιλοξενηθεί στα εδάφη της Ιορδανίας 1-3 Απριλίου.

Στο συγκεκριμένο Ράλι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2003 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με το δεύτερο Citroen C4 WRC που έχει αποκτήσει από τις αρχές του έτους, ενώ με αυτό αναμένεται να λάβει μέρος και στο Ράλι Τουρκίας.


Όπλο του συγκεκριμένου C4 WRC είναι η κινητήρια μονάδα προδιαγραφών 2009 της Citroen γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει τον Νορβηγό να παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα τόσο στην Ιορδανία όσο και στην Τουρκία.

«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση, αλλά υπάρχει περισσότερη ροπή που ελπίζουμε να κάνει πιο εύκολη την οδήγηση του αυτοκινήτου», σχολίασε ο επικεφαλής της ομάδας Petter Solberg World Rally Team, Ken Rees.

Πάντως ο Rees παρουσιάζεται ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του λέγοντας πως δύσκολα ο «Hollywood» θα μπορέσει να επαναλάβει στην Ιορδανία εμφάνιση ανάλογη με αυτή του Μεξικό.

«Στην αρχή της σεζόν θέσαμε ως στόχο να τερματίζουμε συχνά στο πόντιουμ και ίσως να καταφέρουμε να σημειώσουμε μία ή δύο νίκες. Το αποτέλεσμα στο Μεξικό βοήθησε πολύ στην ψυχολογία του Petter. Στην Ιορδανία περιμένουμε ακόμα περισσότερο συναγωνισμό για μία θέση στο πόντιουμ, αφού τα Ford θα είναι και πάλι ανταγωνιστικά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Rees.

ΕΘΝΟΣ






Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...