Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτοκίνητα αντίδοτο στην οικονομική κρίση...

Διανύουμε μια περίοδο πλήρους οικονομικής αποσταθεροποίησης και αβεβαιότητας του καταναλωτικού κοινού και θα πρέπει να επισημάνουμε τα εξής:

1. Τον τελευταίο καιρό όπως μπορείτε να ανακαλύψετε και μόνοι σας υπάρχει έξαρση του ενδιαφέροντος υποψήφιων αγοραστών για αυτοκίνητα μέσω δημοπρασιών ΟΔΔΥ και όχι μόνο ή έστω απλά ενδιαφέροντος. Τούτο τεκμηριώνεται από το section του autocarnet με τα Δημοφιλή Posts όπου οι Δημοπρασίες φλερτάρουν σχεδόν πάντα με την κορυφή της επισκεψιμότητας μεταξύ των δημοφιλέστερων posts.

2. Το καταναλωτικό κοινό που στην περίπτωσή μας είναι οι μελλοντικοί αγοραστές αυτοκινήτων αρχίζουν να ανσκουμπώνονται και μόλις περάσει η αρχική έξαρση της κρίσης πυο διανύουμε αυτές τις εβδομάδες θα προσανατολιστεί πλέον στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναζητήσει κανείς ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ευκαιρίας, όπως π.χ. οι μάντρες αλλά και οι ηλεκτρονικές σελίδες αγγελιών αυτοκινήτου όπως π.χ. η Χρυσή Ευκαιρία.

3. Σε σχέση με τα καινούρια αυτοκίνητα ο κόσμος θα στραφεί περισσότερο σε οικονομικές λύσεις και ειδικά σε μικρά κατά κύριο λόγο αυτοκίνητα για λόγους οικονομίας τόσο στο αρχικό κόστος κτήσης όσο και στο κόστος συντήρησης που πολλές φορές είναι αυτό που δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Εμείς σε αυτό το post θα ξεχωρίσουμε καινούρια αυτοκίνητα τα οποία θα μπορούσε κανείς να αγοράσει με το χαρακτηριστικό "Best Value For Money". Θα ξεχωρίσουμε το καταναλωτικό κοινό σε δύο βασικές κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες του: Οι οικογενειάρχες που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες σε χώρους και οι μη οικογενειάρχες. Στην πρώτη περίπτωση προκρίνουμε αυτοκίνητα με χαρακτηριστικά μεγάλους χώρους αποσκευών και καμπίνας, ενώ στην δεύτερη περίπτωση προκρίνουμε αυτοκίνητα μικρού κυβισμού, ασχέτως χώρων (ειδικά το πορτ-μπαγκάζ) με χαμηλό κόστος κτήσης. Έτσι, λοιπόν, έχουμε:

Οικογενειάρχες:


Αγοράζετε αυτοκίνητο μικρομεσαίας κατηγορίας σε τιμή Super Mini!

Μοντέλο - Τιμή - Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό
1. Seat Cordoba 1.2lt - 9.873ευρώ - Πορτ-μπαγκάζ 485 λίτρα
2. Skoda Octavia 1.4lt - 11.990 ευρώ - Πορτ-μπαγκάζ 528 λίτρα
3. Chevrolet Cruze 1.6lt - 14.670 ευρώ - 6 αερόσακοι, ESP,TCS, Πορτ-μπαγκάζ 450 λίτρα


Μη οικογενειάρχες:

Οκτώ (8) μέσοι μισθοί αρκούν για να αποκτήσετε το ποθητό Nissan Pixo...

Μοντέλο - Τιμή - Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό
1. Nissan Pixo - 8.670 ευρώ - Καινούριο + Οικονομικό
2. Chevrolet Spark - 8.980 ευρώ - Πολύ καλός εξοπλισμός + Οικονομικό + Καινούριο
3. Suzuki Alto - 8.990 ευρώ - Οικονομικό





Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...