Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σύσταση Επιτροπής Προβολής Ελληνικών Αγώνων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σκοπός της Ε.Π.Ε.Α. είναι η αρωγή και η δημιουργική καθοδήγηση των λεσχών, των Μ.Μ.Ε και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, στους τομείς της προβολής και προώθησης των Ελληνικών αγώνων. Επίσης η αξιολόγηση, σε μορφή απολογιστικής έκθεσης του κάθε αγώνα που θα απευθύνεται προς της ΕΘ.Ε.Α, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της προσπάθειας των λεσχών στο επίπεδο της προβολής και της προώθησης των Ελληνικών αγώνων.

Μια τέτοια συντονισμένη ενέργεια θα προάγει την εικόνα των Ελληνικών αγώνων, την επικοινωνία και την επαφή με το κοινό και τους θεατές, ενώ θα δώσει μεγαλύτερη επικοινωνιακή βαρύτητα και αξία στην προσπάθεια των αγωνιζόμενων που εμπλέκονται στον Ελληνικό αγωνιστικό χώρο.

Σε μια εποχή που είναι δύσκολη για όλους τους χώρους, η επιτυχία μιας τέτοιας προσπάθειας θα έχει μόνο ευεργετικά οφέλη για όλες τις πλευρές.
Η εμπλοκή της Ε.Π.Ε.Α. θα είναι σε πρώτο επίπεδο με τις διοργανώτριες λέσχες, με γνώμονα τον κοινό τους σκοπό, να βελτιωθεί η επικοινωνία τους με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το κοινό - θεατές. Η προσπάθεια πρέπει να είναι κοινή και συντονισμένη. Οι λέσχες και οι επισήμως ορισμένοι υπεύθυνοι τύπου, θα συνεργάζονται με την Ε.Π.Ε.Α, που θα έχει κυρίως συμβουλευτικό και βοηθητικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Η προσπάθεια δεν θα είναι ολοκληρωμένη και επιτυχής αν δεν συνεργαστούν με συνέπεια και σύστημα οι λέσχες και οι υπεύθυνοι τύπου τους, με την Ε.Π.Ε.Α.
Η Ε.Π.Ε.Α. θα φροντίσει, με συντονισμένες ενέργειες, ώστε οι Λέσχες να έχουν στα χέρια τους τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να αναπτύξουν άριστη σχέση με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες τοπικής αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας, περιοδικά και ιστοσελίδες. Ευελπιστούμε ότι μέσα από όλα τα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας, κάθε αγώνας πρωταθληματικού ή όχι χαρακτήρα, θα γίνεται γνωστός σε ευρύτερο φάσμα ανθρώπων.

Επιπλέον η Ε.Π.Ε.Α θα συντονίζει και θα βοηθάει τις λέσχες ώστε να παρέχουν άμεσα, σωστά και κυρίως δωρεάν στους δημοσιογράφους, το απαραίτητο υλικό από τον κάθε αγώνα, όπως χαρακτηριστικές φωτογραφίες, αναλυτικά αποτελέσματα, δελτία τύπου και όπου είναι δυνατόν βίντεο. Αυτό το υλικό θα διευκολύνει στο μέγιστο τους δημοσιογράφους και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε μέσο όπως περιοδικά, εφημερίδες, ιστοσελίδες, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, ιντερνετική τηλεόραση.

Μέλη της Επιτροπής είναι (αλφαβητικά):
Νίκος Ζακχαίος
Θωμάς Παπαπάσχος
Στάθης Πετρόπουλος
Στράτος Φωτεινέλης
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...