Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με μία λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΔΔΥ ακυρώνει για μία ακόμη φορά την ηλεκτρονική δημοπρασία που διεξήχθη εχθές...


Ο.Δ.Δ.Υ AE
"ΑΘΗΝΑ 18-03-2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η ηλεκτρονική δημοπρασία της 18-3-2010 ακυρώθηκε λόγω ύπαρξης τεχνικών προβλημάτων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ "


ΑΚΥΡΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
Πάλι τεχνικά προβλήματα; Ας μας πει ο ΟΔΔΥ τί συμβαίνει επιτέλους.. Μήπως μπήκαν πολλοί που ενημερώθηκαν από το Blog μας και το oddynet άντεχε μέχρι 1 προσφορά; (funny...) Άκουσον, άκουσον...2η συνεχόμενη αναβολή λόγω τεχνικών προβλημάτων παρόλο που το πρωΐ είχαμε στην επίσημη Ιστοσελίδα των Δημοπρασιών ΟΔΔΥ επίσημη ανακοίνωση πίνακα τελικών τιμών και προσφορών μετά το πέρας της διαδικασίας... Ίσως είναι καιρός να χτυπήσω εκείνη την Mercedes E200 με τα 5.000€ και τις άτοκες δόσεις ή το 30% έκπτωση στην τρίτη κατά σειρά ηλεκτρονική επαναδημοπράτηση!!!


Δείτε και το σχόλιο φίλου αναγνώστη:



"ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3/3/2010 ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΤΥΧΙΑ? ΑΔΙΚΙΑ ?? Η /????
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?"



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...