Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βελτίωση Alfa Romeo MiTo


H Alfa Romeo MiTo είναι ίσως το πιο καυτό μοντέλο της ιταλικής φίρμας αυτή την εποχή και ακριβώς για αυτό το λόγο έλκει πολλούς οίκους ώστε να παρουσιάσουν προγράμματα βελτίωσης. Η Novitec δε θα μπορούσε να μην συγκαταλέγεται στη λίστα, δεδομένου πως έχει μια εξειδίκευση στα μοντέλα του ιταλικού γκρουπ, έτσι παρουσίασε τις προτάσεις της τόσο για τους κινητήρες όσο και για την εμφάνιση της MiTo.

Η Novitec ασχολήθηκε τόσο με τον 1.4 TB όσο και με τους 1.3 JTD και 1.6 JTD. Η ιπποδύναμη στον μικρό πετρελαιοκινητήρα από τους 90ps έφτασε στους 110ps, ενώ στον 1.6 από τους 120ps αυξήθηκε στους 144ps. Στον υπετροφοδοτούμενο βενζίνης των 1.4lt, που φυσικά μας ενδιαφέρει περισσότερο, η πρόταση της Novitec περιλαμβάνει μια αύξηση της τάξης των 31ps για να φτάσει έτσι τους 186ps, ενώ η ροπή από 23.5kg.m αυξάνεται στα 26.8kg.m. Αυτές οι επεμβάσεις φέρνουν τη βελτιωμένη Alfa Romeo MiTo της Novitec από στάση στα πρώτα 100km/h σε 7.4sec, επίδοση που είναι κατά 0.7sec καλύτερη από την εργοστασιακή.

Όσον αφορά την εμφάνιση, η Novitec ήταν μάλλον διακριτική για την Alfa Romeo MiTo. Στο εμπρός τμήμα έχουν διαφοροποιηθεί τα άκρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα τα οποία δένουν αρμονικά με τα πλαϊνά μαρσπιέ και κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται χαμηλότερο. Στο πίσω μέρος υπάρχουν περισσότερες ενδείξεις πως αυτή η Alfa Romeo MiTo δεν είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο, καθώς πέραν της αεροτομής πάνω από το παρμπρίζ έχει τοποθετηθεί νέος προφυλακτήρας στον οποίο σχηματίζεται διαχύτης ανάμεσα στις δύο διπλέ απολήξεις της εξάτμισης. Τέλος, η Novitec προσφέρει ζάντες 18 ιντσών για ελαστικά 215/35 και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.
novitec.com, highoctane.gr




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...