Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκανε το Nissan… Ferrari και τώρα το πουλάει !

Έκανε το Nissan… Ferrari και τώρα το πουλάει !
Είναι από τις ευκαιρίες που δεν χάνονται. Για σκεφτείτε. Μια Ferrari F40, το κύκνειο άσμα του «Commentatore» Enzo, να πωλείται στην εξευτελιστική τιμή των 5.800 δολαρίων!


Προφανώς και κάτι δεν πάει καλά. Καθώς η κόκκινη «wannabe F40» είναι ένα Nissan Sentra του 1990 που κάποιος μετέτρεψε σε Ferrari. Το όχημα είναι πλήρως λειτουργικό, συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα και κυκλοφορεί νόμιμα στο δρόμο.

Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι χρησιμοποιεί 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης και διαθέτει μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

«Nissan Sentra του 1990 με αμάξωμα Ferrari του 1991 με χαρτιά από το Μεξικό, λειτουργεί άψογα!», αναφέρει ο ιδιοκτήτης στην αγγελία που έχει δημοσιεύσει στο Craiglist. «Διατεθειμένος να το στείλω όπου επιθυμείτε εφόσον πληρώσετε τα έξοδα. Στείλτε μου email για περισσότερες φωτογραφίες ή πληροφορίες», προσθέτει ενώ κλείνοντας τονίζει πως το όχημα «έχει τις ακριβείς διαστάσεις της Ferrari». Αν μη τι άλλο σημαντική η τελευταία παρατήρηση...




πηγή: Newsbeast.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...