Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυξημένες ήταν οι πωλήσεις του BMW Group τον Ιούλιο

Αυξημένες ήταν οι πωλήσεις του BMW Group τον Ιούλιο
Οι πωλήσεις του BMW Group σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αυξάνονται με τις παραδόσεις του Ιουλίου να αγγίζουν επίπεδα ρεκόρ. Συνολικά, τον περασμένο μήνα πουλήθηκαν 181.051 (+0,2%) οχήματα BMW, MINI και Rolls-Royce, ανεβάζοντας τον αριθμό από την αρχή της χρονιάς σε 1.423.565 (+1,6%).


«Η προσπάθειά μας για σταθερή, επικερδή αύξηση πωλήσεων αποδίδει καρπούς, καθώς συνεχίζουμε να προσελκύουμε περισσότερους πελάτες από ποτέ, παρά τους διάφορους αρνητικούς παράγοντες που επηρεάζουν αυτή τη στιγμή την αυτοκινητοβιομηχανία», δήλωσε ο Pieter Nota, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκας BMW. «Η ζήτηση για τα μοντέλα X παραμένει πολύ υψηλή και τώρα που αυξήσαμε τη δυναμικότητα παραγωγής, με τοπική παραγωγή της BMW X3 σε Κίνα και Ν. Αφρική, ήδη βλέπουμε τη θετική επίδραση που έχει η πρόσθετη διαθεσιμότητα στις πωλήσεις. Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τα ηλεκτρικά / plug-in υβριδικά μοντέλα μας είναι επίσης πολύ ευχάριστη. Οι παραδόσεις οχημάτων BMW i, BMW iPerformance και MINI Electric έχουν σημειώσει άνοδο πάνω από 40% από την αρχή της χρονιάς», συνέχισε ο Nota.

Τους πρώτους επτά μήνες της χρονιάς, οι παραδόσεις ηλεκτρικών / plug - in υβριδικών οχημάτων του BMW Group ανήλθαν στις 71.310 μονάδες σε όλο τον κόσμο, αύξηση 40,6% συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι πωλήσεις Ιουλίου των μοντέλων BMW i, BMW iPerformance και MINI Electric ανήλθαν σε 10.649 (+30,9%), επιβεβαιώνοντας τη θέση του BMW Group ως παγκοσμίως κορυφαίου παρόχου premium ηλεκτροκίνησης. Η βελτιωμένη διαθεσιμότητα της τοπικά παραγόμενης plug-in υβριδικής BMW Σειράς 5 (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 2,3-2,1 l/100 km, κατανάλωση ηλεκτρισμού στο μικτό κύκλο: 13,9-13,3 kWh/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 52-47 g/km) στην Κίνα, συνετέλεσε στην εξαπλάσια και πλέον αύξηση ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών μοντέλων στη μεγαλύτερη συνολική αγορά του BMW Group από την αρχή του 2018, με τις συνολικές πωλήσεις να ανέρχονται στις 8.078 μονάδες. Αρκετές ακόμα σημαντικές αγορές κατάφεραν να αυξήσουν αισθητά τις πωλήσεις ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών μοντέλων τους πρώτους επτά μήνες της χρονιάς, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ (13.874 / +39,5%) και το Ηνωμένο Βασίλειο (9.923 / +34,3%).

Οι πωλήσεις Ιουλίου όλων των οχημάτων μάρκας BMW κινήθηκαν στα επίπεδα της περσινής χρονιάς με συνολικές παραδόσεις 154.531 οχημάτων παγκοσμίως (+0,7%). Οι πωλήσεις από την αρχή της χρονιάς αυξήθηκαν κατά 1,9% (1.213.833). Όλες οι κύριες αγορές πωλήσεων συνέβαλαν στην αύξηση. Με την κλιμάκωση της παραγωγής της BMW X3 σε Ν. Αφρική και Κίνα, πλέον της υπάρχουσας δυναμικότητας στις ΗΠΑ, οι παγκόσμιες πωλήσεις του εν λόγω μοντέλου έφτασαν στις 15.482 τον Ιούλιο, αύξηση 52,3% συγκριτικά με τον περσινό Ιούλιο. Η πλήρης διαθεσιμότητα της BMW Σειράς 5 σε όλο τον κόσμο από την αρχή της χρονιάς έχει συμβάλλει επίσης σε σημαντική αύξηση πωλήσεων του μοντέλου το πρώτο επτάμηνο: 221.732 (+16,2%).

Οι πωλήσεις MINI από την αρχή της χρονιάς κυμάνθηκαν στα ίδια υψηλά επίπεδα με πέρσι, με συνολικές παραδόσεις 207.675 (-0,2%) οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Οι παραδόσεις MINI τον Ιούλιο μειώθηκαν κατά 2,7% (26.244).

Το 2018 είναι μία σημαντική χρονιά για την BMW Motorrad, με το λανσάρισμα εννέα νέων μοντέλων. Αυτό απαιτούσε κάποιες αναπροσαρμογές στην παραγωγή, που σε μερικές περιπτώσεις ενδέχεται να επηρεάσει τις παραδόσεις. Παρόλα αυτά, η BMW Motorrad δεν σταματά την προσπάθεια για αύξηση των πωλήσεων, σε επίπεδο ημερολογιακού έτους. Από την αρχή της χρονιάς, έχουν παραδοθεί συνολικά 101.839 μονάδες, μείωση 1,3% από πέρσι.

Πωλήσεις BMW και MINI ανά περιοχή/αγορά.

Και οι τρεις κύριες περιοχές πωλήσεων συνέβαλαν στο θετικό αποτέλεσμα του BMW Group το πρώτο επτάμηνο της χρονιάς, παρά τις αντίξοες συνθήκες σε ορισμένες σημαντικές αγορές.





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...