Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αύξηση πωλήσεων για το BMW Group το Νοέμβριο

Αύξηση πωλήσεων για το BMW Group το Νοέμβριο
Οι παραδόσεις του BMW Group αυξήθηκαν κατά 5,2% στις 220.649 μονάδες. Άνοδος πωλήσεων BMW +4,8%, στα 186.346 οχήματα. Ανοδικά κινήθηκε και η MINI, με +7,6% και 33.993 οχήματα. Η νέα BMW Σειρά 5 sedan Νο1 στην κατηγορία της για 3η συνεχή μήνα. Οι πωλήσεις του BMW i3 μέχρι το Νοέμβριο ξεπέρασαν το σύνολο του 2016. Το BMW Group, κορυφαίος κατασκευαστής premium οχημάτων σε όλο τον κόσμο.

Οι πωλήσεις του BMW Group συνεχίστηκαν με θετικό πρόσημο τον περασμένο μήνα, με συνολικές παραδόσεις 220.649 οχημάτων, αύξηση 5,2% και νέο ρεκόρ μηνός Νοεμβρίου. Με τις τρεις premium μάρκες του, BMW, MINI και Rolls-Royce, το BMW Group έχει πουλήσει συνολικά 2.229.497 οχήματα από την αρχή της χρονιάς, + 3,6% συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι.

«Με τις ισχυρές premium μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce, το BMW Group καλύπτει όλες τις κατηγορίες και είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής premium οχημάτων σε όλο τον κόσμο», σχολίασε ο Dr. Ian Robertson, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκας BMW. «Η ισχυρή ζήτηση για τη νέα μας BMW Σειρά 5 αποδεικνύει την υψηλή δημοτικότητα του μοντέλου παγκοσμίως. Επίσης, με πωλήσεις 11.710 ηλεκτρικών οχημάτων, ο Νοέμβριος σημείωσε νέο ρεκόρ μήνα. Τώρα ανυπομονούμε να γιορτάσουμε την παράδοση του 100.000ού μας ηλεκτρικού οχήματος πριν το τέλος της χρονιάς», πρόσθεσε ο Robertson.

Η αύξηση 63,7% στις πωλήσεις ηλεκτρικών μοντέλων BMW i και BMW iPerformance, με 89.806 συνολικές παραδόσεις τους πρώτους 11 μήνες, αντανακλά τη δυναμική ζήτηση για οχήματα με εναλλακτικά συστήματα κίνησης. Για παράδειγμα, η plug-in υβριδική έκδοση της BMW Σειράς 5 ήδη έχει ποσοστό 22% επί των πωλήσεων της Σειράς 5 sedan στις ΗΠΑ. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η μία στις τρεις BMW 3 Series sedan που πουλήθηκαν το Νοέμβριο ήταν plug-in υβριδική. Περισσότερα BMW i3 πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο από την αρχή της χρονιάς μέχρι και το Νοέμβριο (28.040 μονάδες) συγκριτικά με όλο το 2016 (25.528 οχήματα).

Οι παγκόσμιες πωλήσεις μάρκας BMW αυξήθηκαν κατά 3,7% τους πρώτους 11 μήνες του 2017, με συνολικές παραδόσεις 1.892.365 οχημάτων σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Πολλά και διαφορετικά μοντέλα συνέβαλαν στο ρεκόρ πωλήσεων των 186.346 οχημάτων το Νοέμβριο (+4,8%). Η νέα BMW Σειρά 5 είναι 1η μετά την επιτυχημένη αλλαγή του μοντέλου, με τις πωλήσεις Νοεμβρίου να σημειώνουν άνοδο 19,7% και φτάνοντας στις 33.403 παραδόσεις. Σαν αποτέλεσμα, η BMW Σειρά 5 sedan βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας της για τρίτο συνεχόμενο μήνα. Στην οικογένεια X, η BMW X1 (26.776 / +18,5%) και BMW X5 (17.631 / +16,4%) ήταν ισχυροί συντελεστές αύξησης το Νοέμβριο.

Η μάρκα MINI κατέγραψε άνοδο 7,6%, με 33.993 παραδόσεις το μήνα Νοέμβριο. Αυτό είχε θετική επίδραση και στην εικόνα πωλήσεων από την αρχή της χρονιάς, που βελτιώθηκε κατά 3,0% φτάνοντας στις 334.205 παραδόσεις. Με αύξηση 25,1% στις παγκόσμιες πωλήσεις και 73.686 παραδόσεις τους πρώτους 11 μήνες, το MINI Countryman συνέβαλε σημαντικά σε αυτή τη θετική τάση. Πάνω από το ένα στα δέκα MINI Countryman που πουλήθηκαν το Νοέμβριο ήταν plug-in υβριδικό.

Οι παραδόσεις της BMW Motorrad ανήλθαν στις 12.053 μονάδες το Νοέμβριο, σημαντική αύξηση 28,6% έναντι του ίδιου μήνα πέρσι. Τους πρώτους 11 μήνες της χρονιάς, παραδόθηκαν συνολικά 152.322 μοτοσικλέτες και maxi-scooter. Αυτή η αύξηση του 11,7% αντανακλά την επιτυχημένη εξέλιξη της μάρκας.

Πωλήσεις BMW και MINI στις περιοχές / αγορές με μια ματιά.

Αντιμετωπίζοντας ένα ευμετάβλητο περιβάλλον σε αρκετές σημαντικές αγορές, το BMW Group εξακολουθεί να εφαρμόζει την στρατηγική ισορροπημένης κατανομής πωλήσεων για την επίτευξη βιώσιμης και επικερδούς ανάπτυξης. Το Νοέμβριο, η εταιρία αύξησε τις πωλήσεις της της και στις τρεις σημαντικές περιοχές του κόσμου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...