Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τετραπλή επιτυχία για την BMW στο Auto Trophy 2017

Τετραπλή επιτυχία για την BMW στο Auto Trophy 2017
Οι αναγνώστες του περιοδικού ‘Auto Zeitung’ και των διεθνών συνεργαζόμενων εκδόσεων ανέδειξαν με την ψηφοφορία τους τα μοντέλα BMW i3, BMW Σειρά 3, BMW Σειρά 5 και BMW X3, ως τα καλύτερα στις αντίστοιχες κατηγορίες τους (World’s Best Cars).



Εδώ και 30 χρόνια, το Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου ‘Auto Zeitung’ διοργανώνει μία ψηφοφορία αναγνωστών μέσα από την οποία προκύπτουν οι νικητές του ‘Auto Trophy – World’s Best Cars’. Η BMW γιορτάζει τέσσερις επιτυχίες στη φετινή, επετειακή χρονιά. Το κουαρτέτο νικητών στο Auto Trophy 2017 εκπροσωπεί ένα μεγάλο τμήμα της γκάμας του κατασκευαστή premium οχημάτων. Η BMW Σειρά 3 αναδείχτηκε νικήτρια στη μεσαία κατηγορία, η νέα BMW Σειρά 5 θριάμβευσε στην κατηγορία executive, η νέα BMW X3 κατατρόπωσε όλους τους αντιπάλους της στην κατηγορία ‘SUV από 25.000 – 50.000 ευρώ’ ενώ το BMW i3 απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία ‘Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα’.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...