Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μέχρι πότε μπορούν να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας 2018. Τι ισχύει...


Μέχρι και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου μπορούν να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας του 2018.


Ο νόμος προβλέπει ότι πληρώνονται από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου εκάστου έτους, όπως μάλιστα αναγράφεται και στο ειδοποιητήριο των τελών κυκλοφορίας κάθε οχήματος.

Σύμφωνα με τον νόμο που ισχύει για τα τέλη, σε περίπτωση που η τελευταία ημέρα είναι αργία, όπως συμβαίνει φέτος, αφού η 31η Δεκεμβρίου είναι Κυριακή, η πληρωμή τους μπορεί να γίνει μέχρι και το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας, όπως γράφει το taxheaven.gr.

Η επόμενη εργάσιμη είναι η 2α Ιανουαρίου 2018, όπως εν τω μεταξύ, φρόντισαν να ενημερωθούν οι αρμόδιοι από το οικονομικό επιτελείο και την ΑΑΔΕ.

Άρα οι ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν έχουν πληρώσει ακόμη, μπορούν να καταβάλλουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι και τις 23:59 της Τρίτης, 2 Ιανουαρίου 2018, εκτός και αν δοθεί παράταση, οπότε θα έχουν στην διάθεση τους περισσότερες ημέρες.

Σήμερα σε κάθε περίπτωση θα αποφασιστεί αν θα δοθεί παράταση.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...