Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το περιοδικό Classic Automotive Magazine θα εκδοθεί για πρώτη φορά την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Το περιοδικό Classic Automotive Magazine
Το περιοδικό Classic Automotive Magazine θα εκδοθεί για πρώτη φορά την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 
Το κλασσικό αυτοκίνητο προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στο μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα, παρότι είναι εξαιρετικά ασφαλή και τεχνολογικά προηγμένα, στερούνται ...
χαρακτήρα και μοναδικότητας. Το περιοδικό Classic Automotive Magazine, που θα εκδοθεί για πρώτη φορά την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 και θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά, θα αποτελέσει ένα μέσο, το οποίο θα σας οδηγήσει σε έναν κόσμο πιο ρομαντικό και πιο παθιασμένο. Το μοναδικό κόσμο του κλασσικού αυτοκινήτου.

Σε αυτήν την πολυτελή έκδοση, ετήσιας περιοδικότητας, οι εραστές της αυτοκίνησης θα μπορούν να απολαύσουν μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα κλασσικού αυτοκινήτου στη χώρα μας. Αυτοκίνητα, που έχουν αφήσει ιστορία, το καθένα για τους δικούς του λόγους, αυτοκίνητα, που μετείχαν σε αγώνες, μοναδικές περιπτώσεις αναπαλαίωσης και ιδιοκτήτες που εξιστορούν ιδιαίτερες στιγμές με τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες κλασσικά αυτοκίνητα, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να «ξετρυπώσει» κανείς, αφού δεν κυκλοφορούν πολύ (έως καθόλου), οι ιδιοκτήτες τους είναι άνθρωποι που διατηρούν χαμηλά προφίλ και δεν τους αρέσει η δημοσιότητα. Με αρωγό την πειθώ και την αγάπη της συντακτικής μας ομάδας για το κλασσικό αυτοκίνητο, καταφέραμε να πείσουμε κάποιους από αυτούς να μας ανοίξουν τα γκαράζ τους, ώστε να φωτογραφήσουμε και -σε αρκετές περιπτώσεις- να οδηγήσουμε σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα. Τα κείμενα έχουν νοσταλγικό-συναισθηματικό χαρακτήρα, που μας ταξιδεύει στην αναβίωση των στιγμών, που πρωτοκυκλοφόρησαν τα αυτοκίνητα αυτά και στην ανάμνηση των εποχών, που σηματοδότησαν.

Ακολουθήστε μας σε αυτήν την ιδέα, που παίρνει μορφή και υλοποιείται, σε πείσμα των καιρών, μέσω του Classic Automotive Magazine.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...