Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΔΔΥ - Τελωνείο Πατρών: Μεγάλη πλειοδοτική δημοπρασία οχημάτων στην Πάτρα στις 30 Ιουνίου με χαμηλές τιμές εκκίνησης

δημοπρασία οχημάτων οδδυ πάτρα
ΟΔΔΥ: Μεγάλη πλειοδοτική δημοπρασία οχημάτων στην Πάτρα στις 30 Ιουνίου με χαμηλές τιμές εκκίνησης
Μεγάλη πλειοδοτική δημοπρασία οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα στις 30 Ιουνίου 2016. Έτσι, λοιπόν, εκδόθηκε η τελική διακήρυξη από το Τελωνείο Πατρών για την προφορική πλειοδοτική δημοπρασία οχημάτων.  Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 30-6-2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών, Κτίριο Λιμένα Γούναρη 1.



δημοπρασία οχημάτων οδδυ πάτρα
Μερικά από τα δημοπρατούμενα οχήματα...Για να δείτε όλα τα οχήματα πατήστε εδώ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
Στις 30-06-2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών, Κτίριο Λιμένα Γούναρη 1 Πάτρα, θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν το καθένα χωριστά ή σε ομαδική εκποίηση για Ο.Τ.Κ.Ζ. (οχήματα τέλους κύκλου ζωής) και διάλυση τα παρακάτω οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των Τελωνείων και τα κρατικά αποσυρόμενα από την κυκλοφορία με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη. Ο τόπος φύλαξης των δημοπρατούμενων οχημάτων αναγράφεται στο τέλος κάθε κατάστασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Όλα τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Δ.Δ.Δ.Υ (oddy.gr). Η συμμετοχή
καθενός των πλειοδοτών στη διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωση του
επί των όρων πώλησης που ισχύουν. Δήλωση άγνοιας αυτών δεν γίνεται δεκτή.
Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται ο αναλογών Φ.Π.Α. Ανακοινώνεται στους ενδιαφερομένους ότι στο εξής ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις για παράταση διακανονισμού.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Για τα προς κυκλοφορία οχήματα η εγγύηση είναι 300 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές
πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 30 ευρώ τουλάχιστον.
Για τα προς Ο.Τ.Κ.Ζ. και διάλυση οχήματα η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 10 ευρώ τουλάχιστον.
Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και
να δηλώνουν στην επιτροπή τον Α.Φ.Μ., την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και την ιδιότητά τους.
Πάτρα 17-06-2016 Αρ.πρωτ. : 9599
Το 10% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) καταβάλλεται σε μετρητά αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα και μετά την υπογραφή του πρακτικού ανακηρύξεως πλειοδότη. 
Η έκπτωση όταν η πληρωμή γίνεται τοις μετρητοίς ορίζεται σε 30% στο σύνολο της προσφερόμενης τιμής.
Τα δημοπρατούμενα οχήματα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρήζουν επισκευής πριν κυκλοφορήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάσουν μαζί με τεχνικούς της επιλογής τους πριν λάβουν μέρος στη δημοπρασία, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών, ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Επίσης, πολλά στοιχεία τους, όπως έτος κατασκευής, κυβισμός, τύπος κλπ. ελήφθησαν και από τις εξωτερικές ενδείξεις τους προς καλύτερη ενημέρωση του αγοραστικού κοινού, κατόπιν αυτού οι αγοραστές οφείλουν να ερευνούν και από μόνοι τους την ακρίβεια των στοιχείων αυτών. Η Υπηρεσία μας για τα στοιχεία αυτά καθώς και τυχόν κρυμμένα ελαττώματα ουδεμία ευθύνη φέρει. Βάσει των όρων πώλησης , ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές.
Σύμφωνα με την υπ'αρ. 17793/1326/31-05-96 κοινή απόφαση των Υπουργών ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ και Μεταφορών -Επικοινωνιών (ΦΕΚ Β'442/96) , ορίζονται τα παρακάτω για την ταξινόμηση των οχημάτων προς κυκλοφορία :
"Βενζινοκίνητα οχήματα ανεξάρτητα από το μικτό βάρος και πετρελαιοκίνητα οχήματα μικτού βάρους μέχρι και 4.000 κιλών που εκποιούνται από τον Ο.Δ.Δ.Υ. μετά την 05-03-1993 και εφόσον η προηγούμενη χώρα κυκλοφορίας των ήταν μέλος του Ευρωπαϊκου Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) μπορούν να ταξινομηθούν , τα μεν βενζινοκίνητα με την προϋπόθεση ότι κατά τον προβλεπόμενο έλεγχο από το αρμόδιο περιφερειακό ΚΤΕΟ του Υπουργείου Μεταφορών - Επικοινωνιών θα διαπιστωθεί ότι οι εκπομπές καυσαερίων είναι μικρότερες από τα όρια που αναφέρονται στην Κ.Υ.Α. Φ.50/94474/4556/94 (Β 829), τα δε πετρελαιοκίνητα με τη μέτρηση αιθάλης των καυσαερίων σύμφωνα με την κλίμακα BACHARACH ,όπως καθορίζεται στην Κ.Υ.Α. 36790/85 (Β 733)."
Επισημαίνεται ότι με το υπ'αρ. 116/05-03-2004 Π.Δ. (ΦΕΚ 81Α/2004) όπου καθορίζονται οι διαδικασίες για την ανακύκλωση και ανάκτηση των οχημάτων Ο.Τ.Κ.Ζ., θεσπίζεται η υποχρέωση δημιουργίας ατομικών ή συλλογικών συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης Ο.Τ.Κ.Ζ. και τίθεται ο στόχος της επαναχρησιμοποίησης και αξιοποίησης των Ο.Τ.Κ.Ζ..
Με βάση τα ανωτέρω, επιτρέπεται η συμμετοχή στην ως άνω κατηγορία ΜΟΝΟ όσων έχουν υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με την ΕΔΟΕ και είναι αδειοδοτημένοι από το σύστημα για τη διαχείριση των Ο.Τ.Κ.Ζ..
Οποιαδήποτε προσφορά αντίθετη με τα παραπάνω δεν θα γίνεται δεκτή.
Επίσης οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να καταθέσουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι κατά την αποκομιδή των υλικών θα λαμβάνουν όλα τα μέτρα προς ελαχιστοποίηση των αποβλήτων, προκειμένου να εξασφαλίζεται η προστασία του περιβάλλοντος.
Για τα προς διάλυση οχήματα οι υποψήφιοι πλειοδότες αγοραστές θα πρέπει να ασκούν δραστηριότητα συναφή με τη διαχείρηση των οχημάτων αυτών, η άδεια λειτουργίας της οποίας απαιτεί την έκδοση απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (Α.Ε.Π.Ο) ή Πρόσθετες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (Π.Π.Δ.), χωρίς απαραίτητα να έχουν υποχρέωση συμμετοχής σε συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης.
Οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες αγοραστές για τα προς ΟΤΚΖ και διάλυση οχήματα προκειμένου να λάβουν μέρος στην δημοπράτηση αυτών θα πρέπει να υποβάλλουν τα έγγραφα αδειοδότησης και πιστοποίησης τους στην Υπηρεσία μας προς εξέταση τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας.
Η επίσκεψη των οχημάτων επιτρέπεται ελεύθερα από 23-06-2016 μέχρι και 29-06-2016 κατά τις
εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:30π.μ. μέχρι 13:30μ.μ.. Για περισσότερες πληροφορίες υπεύθυνοι είναι οι αρμόδιοι υπάλληλοι, κος Κατσιγιάννης Λεόντιος τηλ. 2610 315800 Τελωνείο Πατρών και κος Κουτρουμάνης Ηλίας τηλ. 26930 22628 Αποθήκη Τελωνείου Πατρών στην Κ. Αχαϊα, .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο Διακανονισμός των εκποιούμενων οχημάτων θα διενεργείται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ 2610 315800) προς διευκόλυνση της συναλλαγής με το κοινό.



Περισσότερες πληροφορίες για δημοπρασίες κατασχεμένων και άλλων οχημάτων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...