Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άνδρας διέσωσε με αυτοθυσία μικρό αγόρι από διερχόμενο αυτοκίνητο. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει την ταχύτατη διάσωση ενός μικρού παιδιού από έναν άγνωστο άνδρα στην Ουκρανία.


Στις 19 Φεβρουαρίου, ένα μικρό παιδί φαίνεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να προσπαθεί να περάσει τον δρόμο, την ώρα που περνάνε αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα. Μόλις το αντιλαμβάνεται αυτό ο ένας περαστικός, αμέσως φαίνεται να τρέχει με αυτοθυσία να σώσει το παιδί, βάζοντας σαν ασπίδα το σώμα του μπροστά στο αμάξι.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, το αυτοκίνητο τελικά χτυπά τον άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, όμως γλίτωσε τον θάνατο. Το παιδί έπεσε λίγο πιο δίπλα και, σύμφωνα με την Daily Mirror, τραυματίστηκε ελαφρά.

Δεν είναι γνωστό πως βρέθηκε μόνο του εκεί το παιδί και που βρίσκονταν οι γονείς του όταν αυτό προσπάθησε να περάσει δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Ορισμένα δίκτυα ανέφεραν ότι ο άνδρας του βίντεο ήταν ο πατέρας του παιδιού, όμως η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύστηκε λίγο αργότερα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι στις 22 Φεβρουαρίου στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών σημειώθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό, αυτή τη φορά όμως με πρωταγωνίστρια ένα 10χρονο κορίτσι.

Η Kiera Larsen έπαιζε έξω στον δρόμο με δύο μικρότερα κορίτσια ηλικίας ενός και δύο ετών, όταν ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε ένα κατηφορικό δρόμο άρχισε να κινείται -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- με ταχύτητα προς το μέρος τους.

Η 10χρονη χωρίς δεύτερη σκέψη απομάκρυνε τα δύο μικρά κορίτσια, όμως στην προσπάθειά της παρασύρθηκε από το όχημα.

Η Kiera μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

«Θα είναι για πάντα ο φύλακας άγγελος των κοριτσιών μου», δήλωσε η μητέρα των δύο νηπίων, σύμφωνα με τον Independent.

Και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ακόμα γνωστό πως το παρκαρισμένο όχημα άρχισε να κινείται μόνο του στην κατηφόρα. Η υπόθεση διερευνάται.


Δείτε το βίντεο από το περιστατικό που συνέβη στην Ουκρανία:


πηγή


SEAT CUPRA: 20 χρόνια κορυφαίων επιδόσεων & δυνατών συγκινήσεων #SEAT
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...