Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος φετινός αγώνας Wild Terrain στην περιοχή της Ηλείας

Το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος φετινός αγώνας Wild Terrain στην περιοχή της Ηλείας
Το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος φετινός αγώνας Wild Terrain στην περιοχή της Ηλείας

Το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος φετινός αγώνας Wild Terrain στην περιοχή της Ηλείας, υπό τη διοργάνωση του Σωματείου "Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου" (Α.Ο.Λ.Α.Π., με τη συνεργασία του Σωματείου ΠΑΛΕΑμαλιάδας.


Ο αγώνας θα έχει ως επίκεντρο της πόλη της Αμαλιάδας όπου θα φιλοξενηθούν τόσο ο Τεχνικός Έλεγχος, η Πανηγυρική Εκκίνηση και ο Τερματισμός. Πιο συγκεκριμένα, ο Τεχνικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αμαλιάδας το απόγευμα της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2016, από τις 17.00 έως τις 19.00, ενώ η Πανηγυρική Εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο σημείο λίγο αργότερα, στις 20.30.

Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου 2016 στις 9.00, κοντά στη Μονή Φραγκοπηδήματος. Η πρώτη ημέρα, θα ολοκληρωθεί το απόγευμα μετά από 4 ειδικές διαδρομές, τη στιγμή που ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, με τη διεξαγωγή της τελευταίας και πιο δύσκολης ειδικής διαδρομής του αγώνα.

Τα εντυπωσιακά, τετρακίνητα εκτός δρόμου αυτοκίνητα και φυσικά τα πληρώματά τους, θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολουθήσουν από κοντά τις δύσκολες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, διευκολύνοντας έτσι συμμετέχοντες, διοργανωτές και θεατές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...