Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έρχεται το Opel GT Concept

Έρχεται το Opel GT Concept
Έρχεται το Opel GT Concept

Opel GT Concept: Συναρπαστικό σπορ πρωτότυπο θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Γενεύη


 Εμφανίζεται ελάχιστα στο πρώτο video αλλά αυτό το λίγο είναι αρκετό για να ανοίξει την όρεξη για περισσότερα: Ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann ανακοίνωσε το επόμενο σημαντικό βήμα για την Opel, που ακούει στο όνομα GT Concept. Με αυτό, η εταιρία θα λανσάρει την εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel που παραπέμπει σε γλυπτική. «Θα δείτε την Opel με μία φρέσκια ματιά,» υπόσχεται ο Dr. Neumann. Το πρωτότυπο συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση της κατασκευάστριας αυτοκινήτων που ήδη φαίνεται καθαρά από το όνομά του: έρχεται το Opel GT Concept.

Στο βίντεο, μία χαρακτηριστική κόκκινη λεπτομέρεια καθρεφτίζεται στο μάτι του πρωταγωνιστή – μία πρώτη γεύση από ένα στυλάτο πρωτότυπο που θα γιορτάσει την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (3 – 13 Μαρτίου). Το γοητευτικό και αυθεντικό σπορ αυτοκίνητο εκφράζει τη αστείρευτη καινοτόμο δύναμη και το νέο lifestyle της Opel. Ο Dr. Neumann θα αποκαλύψει περισσότερα για το νέο αυτοκίνητο σε ένα δεύτερο βιντεοκλίπ στις 21 Ιανουαρίου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...