Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΔΔΥ: Ανακοινώσεις Δημοπρασιών οχημάτων σε απίστευτα χαμηλές τιμές - Σε δημοπρασία επώνυμα μοντέλα αυτοκινήτων από 300€!

VW POLO
Ενδεικτική φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη δημοπρασία οχημάτων από τον ΟΔΔΥ
Ο ΟΔΔΥ ανακοινώνει ότι στις 10 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Τελωνείου Στυλίδας θα διενεργηθεί...
προφορική πλειοδοτική δημοπρασία τροχοφόρων οχημάτων για κυκλοφορία, οχημάτων για διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ (για μέλη Ε.Δ.Ο.Ε). Τα οχήματα που δημοπρατούνται μπορείτε να τα δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 300 ευρώ (π.χ. το δημοπρατούμενο Citroen Saxo ή το VW Polo που θα δείτε στον πίνακα οχημάτων) και φτάνουν τα 3.500 (Nissan X Trail μοντ.2003 )

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το Τελωνείο Στυλίδας και να ελέγξουν τα οχήματα πριν την δημοπρασία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 22383 51211 και 210 3244358.

Περισσότερες πληροφορίες για δημοπρασίες και κατασχεμένα οχήματα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο tag του Autocarnet.gr.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα δημοπρατούμενα οχήματα:

Κατεβάστε το κείμενο της Διακήρυξης της δημοπρασίας πατώντας ΕΔΩ



Lets' get fun!!

Men vs #Golf!
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

!!!!!

Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...