Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΙΛΙΚΟ ENDURO OFFROADTEAM | 7 Φεβρουαρίου 2016 @ Auto Festival

ΦΙΛΙΚΟ ENDURO OFFROADTEAM
ΦΙΛΙΚΟ ENDURO OFFROADTEAM
Το Φιλικό Enduro Off Road Team που αναβλήθηκε στις 17 Ιανουαρίου, θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου...
και ευχόμαστε να έχουμε τον καιρό μαζί μας! Αποδείχτηκε ότι δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στις προγνώσεις, αφού τελικά η 17η του μηνός ήταν μια ιδανική ημέρα για enduro, αλλά δυστυχώς η οργανωτική μας δομή δεν μας επέτρεπε να αναλάβουμε ένα τέτοιο ρίσκο.

Πάμε λοιπόν δυνατά, στις 7 του Φλεβάρη, ανανεωμένοι και έτοιμοι για την βόλτα μας στα πέριξ των Αφιδνών.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας λοιπόν στο Riding School, σε έναν ιδανικό χώρο για τέτοιες εκδηλώσεις!

Το Φιλικό Enduro Off Road Team στηρίζουν το Emporio Carrer, το EMC KTM Οικονόμου, η Extra Products, η SWM, η My-Track, το Papanikolakis Moto, το GRC Power Factory, η Michelin, το Bafetis Workshop, το SHOCK MASTER καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες συμμετοχές στα: www.offroadteam.grwww.dirtbike.gr - Facebook


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...