Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής σε προσιτές τιμές και δωρεάν τεχνικός έλεγχος για μοντέλα Renault

Ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής σε προσιτές τιμές και δωρεάν τεχνικός έλεγχος για μοντέλα Renault
Ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής σε προσιτές τιμές και δωρεάν τεχνικός έλεγχος για μοντέλα Renault

Με δεδομένο τον πρωταρχικό ρόλο που κατέχει η σωστή και υπεύθυνη συντήρηση στην ασφάλεια του αυτοκίνητου, η Teoren Motors B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, μέσω του εξουσιοδοτημένου της δικτύου διανομέων και επισκευαστών, προσφέρει σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Renault και τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, δωρεάν τεχνικό έλεγχο 25 σημείων, και 10 νέα ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Παράλληλα, η Renault δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, μέσω 10 νέων ολοκληρωμένων πακέτων συντήρησης και επισκευής να πραγματοποιήσουν όλες τις απαραίτητες εργασίες στο αυτοκίνητό τους, με απόλυτη διαφάνεια, γνήσια ανταλλακτικά Renault, εγγύηση και εξαιρετικά προνομιακές χρεώσεις, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Η υψηλή ποιότητα αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο του προγράμματος Renault Total Care με δεδομένο ότι ακόμα και στις πιο απλές εργασίες, όπως η αντικατάσταση του λιπαντικού κινητήρα, χρησιμοποιούνται άριστα προϊόντα, όπως είναι η,ειδικά σχεδιασμένη για τους κινητήρες Renault, νέα σειρά λιπαντικών της ELF RN-TECH(διαθέσιμη αποκλειστικά στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο σε προνομιακές τιμές).

Η συγκεκριμένη σειρά λιπαντικών πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή (RN700, RN710 και RN720) και αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή για τα αυτοκίνητα Renault, ως αποτέλεσμα της μακράς και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας των δύο εταιριών στον απαιτητικό κόσμο της Formula 1.

Τα πακέτα που προσφέρει το Renault Total Care ξεκινούν από 53 ευρώ (το ποσό περιλαμβάνει το κόστος εργασίας, τα ανταλλακτικά και το ΦΠΑ), ενώ είναι διαθέσιμα για όλα τα μοντέλα της Renault, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το δωρεάν έλεγχο, όσο και για τα διαθέσιμα πακέτα συντήρησης και επισκευής, είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας www.renault.gr.

Υποσύστημα αγγελιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών σε συνεργασία με το Carnet.grΔείτε Diesel και άλλες ευ...
Posted by Autocarnet on Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...