Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Renault Duster Oroch, Renault Sandero RS 2.0: δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στο Σαλόνι αυτοκίνητο του Μπουένος Άιρες

Renault Duster Oroch, Renault Sandero RS 2.0: δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στο Σαλόνι αυτοκίνητο του Μπουένος Άιρες
  • Από 19 Ιουνίου μέχρι και τις 28 του ίδιου μήνα, η Renault θα είναι παρών στο 7ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μπουένος Αιρες με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 1.800 m2.
  • Η Renault λανσάρει το πρώτο αυτοκίνητο στην ανταγωνιστικη κατηγορία των pickup, το νέο Renault Duster Oroch. Επίσης το νέο Renault Sandero 2.0 RS το πρώτο όχημα Renault Sport που κατασκευάζεται εκτός Ευρώπης 
Renault Duster Oroch

To πρώτο μεσαίου μεγέθους pickup της μάρκας ωθεί πίσω τα παραδοσιακά όρια για να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στα LCVs. Αντανακλά τη συνολική ανάπτυξη της Renault δίνοντας νέα έμφαση στον στρατηγικό ρόλο που διαδραματίζουν οι αγορές σε αυτόν τον τομέα.

Η φόρμουλα είναι απλή και επιτυχημένη: με βάση την εμπειρία και την αγορά της επιτυχίας που απολαμβάνουν από την οικογένεια Duster σε όλο τον κόσμο, συνδυάζουν τις λειτουργίες μιας πραγματικής διπλής καμπίνας pick-up, τις επιδόσεις και την άνεση ενός μικρομεσαίου και σπορ SUV.

Το νέο Renault Duster Oroch κάθεται ανάμεσα στο μισών τόνων και ενός τόνου pickups. Με τέσσερις πόρτες και πέντε καθίσματα, συνδυάζει μια διπλή καμπίνα συγκρίσιμη με ένα μεγαλύτερο pickup. Ωστόσο, είναι πιο συμπαγής και ευκίνητο, με άφθονο χώρο φόρτωσης. Με βάση το Duster, το νέο pickup είναι ιδανικό για συνδυασμένη χρήση. Είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2015.

“Αυτό το νέο μοντέλο, πρώτο για την Renault, είναι το επόμενο βήμα στη στρατηγική της παγκοσμιοποίησης της Renault. Με το Renault Duster Oroch, η μάρκα λανσάρει την επίθεση της στο ανταγωνιστικό τμήμα των pickup”,
δήλωσε ο Ashwani Gupta, Γενικός Επικεφαλής των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Renault.


Renault Sandero 2.0 R. S.

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τη Renault Sport αποκλειστικά για τη Λατινική Αμερική, το Renault Sandero 2.0 RS είναι το πρώτο μοντέλο RS που θα κατασκευαστεί εκτός Ευρώπης. Το νέο όχημα δημιουργεί μια νέα σπορ υπο-κατηγορία στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αγοράς.

Εξαιρετικά λειτουργικό με πέντε πόρτες και πέντε καθίσματα, είναι ένα πραγματικό Hot Hatch ανάπτυσοντας 145 hp, με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ESC, νέες ρυθμισμένες ανάρτησης, του συστήματος διεύθυνσης και το σύστημα πέδησης με τέσσερις δίσκους. Το νέο Renault Sandero RS θα κάνει ντεμπούτο στην Αργεντινή στις αρχές του 2016.

“Τα νέα μοντέλα της Renault που παρουσιαστηκαν σήμερα προαναγγέλλουν μια νέα εποχή καθώς έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στη Λατινική Αμερική για τη Λατινική Αμερική. Ένα από αυτά είναι το νέο Renault Sandero 2.0 RS προσφέροντας μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία και ένα σπορ περιβάλλον “,
δήλωσε ο Olivier Murguet, Εμπορικός Διευθυντής της Περιφέρειας Αμερικής για την Renault.





Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

[RENAULTNEWS]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...