Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο ελαστικό Goodyear Ultra-Grip Performance προσφέρει στους οδηγούς ηρεμία κατά τη χειμερινή οδήγηση


Η Goodyear ανακοίνωσε πρόσφατα το λανσάρισμα μιας νέας σειράς χειμερινών ελαστικών υψηλών επιδόσεων, τη σειρά Ultra-Grip Performance, η οποία προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και κράτημα για οδήγηση σε μια σειρά από χειμερινές συνθήκες από χιόνι μέχρι την λάσπη και τον πάγο και θα είναι διαθέσιμη στο λιανικό εμπόριο αρχής γενομένης από σήμερα.

Η σειρά UltraGrip Performance βασίζεται στα 44 χρόνια καινοτομίας και τις 60.000.000 πωλήσεις ελαστικών UltraGrip. Ξεχωρίζει για το βελτιωμένο σχεδιασμό καθώς, το εξελιγμένο σχέδιο πέλματος και ο μεγάλος αριθμός τακουνιών στο πέλμα, παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση και χειρισμό υψηλής ποιότητας σε όλες τις χειμερινές συνθήκες.

Οι υδροδυναμικές αυλακώσεις βελτιώνουν την υδρολίσθηση και την αντίσταση σε λάσπη χιονιού, σε βρεγμένες και ολισθηρές επιφάνειες δρόμων και τετράγωνο σχήμα αποτυπώματος με ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης, το οποίο παρέχει βελτιωμένη απόδοση σε στεγνό και παγωμένο δρόμο σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Ένας δείκτης φθοράς του πέλματος επιτρέπει στον οδηγό να αλλάξει ελαστικά στο σωστό χρονικό διάστημα και, κατά συνέπεια, να διατηρήσει ελαστικά υψηλών επιδόσεων σε όλες τις χειμερινές συνθήκες οδήγησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...