Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραδέχεται το λάθος η Mercedes

O Τότο Βολφ κατανοεί την απόφαση του Λιούις Χάμιλτον να αγνοήσει την εντολή της ομάδας
Tην ευθύνη για το… μπάχαλο που δημιουργήθηκε μετά την άρνηση του Λιούις Χάμιλτον να υπακούσει στην εντολή της ομάδας να αφήσει τον Νίκο Ρόσμπεργκ να προσπεράσει ανέλαβε η Mercedes.

«Ίσως αυτό που είχαμε αποφασίσει στην αρχή της σεζόν να μη λειτουργεί πια. Δεν μπορούμε να ζητάμε από έναν πιλότο να αφήνει τη θέση του στον άλλο διακινδυνεύοντας τις...
δικές του πιθανότητες για τον τίτλο προς όφελος της ομάδας», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας, Τότο Βολφ.

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας με πολύ δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν γρήγορα. Θα πρέπει να καθίσουμε και να το συζητήσουμε γιατί ο Νίκο και ο Λιούις είναι άμεσοι ανταγωνιστές για τον τίτλο. Αν ο Λιούις είχε αφήσει τον Νίκο να περάσει, ίσως η Mercedes να είχε κερδίσει τον αγώνα, αλλά σαν πιλότο καταλαβαίνω τον Λιούις και το λόγο που δεν υπάκουσε. Θα μπορούσαμε να είχαμε επιμείνει στην εντολή, αλλά δεν το κάναμε. Δεν θέλω να το παίξω σκληροτράχηλος στρατηγός και να επιβάλω στους άλλους τι να κάνουν», πρόσθεσε.

Ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της ομάδας και θρύλος της Formula 1, Νίκι Λάουντα, τόνισε: «Καταλαβαίνω γιατί ο Λιούις δεν υπάκουσε. Άλλωστε διεκδικεί το πρωτάθλημα. Κατά την άποψή μου έπραξε σωστά. Η εντολή δόθηκε μάλλον σε κατάσταση πανικού, γιατί ο αγώνας είχε μεγάλη πίεση και πολλές δύσκολες αποφάσεις».

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...