Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μία τέταρτη και μία έκτη θέση ήταν η συγκομιδή της BMW Team RLL στο Καναδικό Tire Motorsport Park

Tudor United Sportscar Championship 2014, Canadian Tire Motorsport Park, Bowmanville, CA (USA). Dirk Müller (GER),
Μόναχο. Η BMW Team RLL βελτίωσε τις θέσεις από τις οποίες ξεκίνησε και κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη και έκτη θέση του έκτου γύρου του United SportsCar Championship (USCC) στο Καναδικό Tire Motorsport Park, στο Bowmanville (CA). Μετά από ένα βροχερό γύρο προθέρμανσης τις πρωινές ώρες, ο αγώνας διάρκειας 2 ωρών και 45 λεπτών πραγματοποιήθηκε κάτω από έναν ηλιόλουστο ουρανό και χωρίς προειδοποιήσεις ασφαλείας.

Η BMW Z4 GTLM με αρ. 56 των John Edwards (US) και Dirk Müller (DE) τερμάτισε τέταρτη αφού ολοκλήρωσε 126 γύρους του circuit μήκους 2.459 μιλίων και 10 στροφών. Οι Bill Auberlen (US) και Andy Priaulx (GB) έφεραν...
ομοίως ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, τερματίζοντας έκτοι με τη BMW Z4 GTLM αρ. 55 έχοντας εκκινήσει από τη δέκατη θέση της κατηγορίας. Νικήτρια του αγώνα αναδείχτηκε η Corvette των Jan Magnussen (DK) και Antonio Garcia (ES).

Στην κατηγορία GTD η BMW Z4 GTD της Turner Motorsport, με οδηγούς τους Dane Cameron (US) και Markus Palttala (FI), τερμάτισε τρίτη.

Bobby Rahal (Διευθυντής Ομάδας, BMW Team RLL):

«Ρεαλιστικά, η τέταρτη θέση είναι παραπάνω από καλή. Στην αρχή, μείναμε πίσω αφού η Corvette και η Viper ξέφυγαν από όλους και απλά δεν μπορούσαμε να τις φτάσουμε. Αλλά είμαι ευχαριστημένος με την τέταρτη και την έκτη θέση, λαμβάνοντας υπόψη από πού ξεκινήσαμε. Ο ρυθμός του αυτοκινήτου ήταν αρκετά καλός. Απλά εμείς δεν ήμασταν πολύ γρήγοροι, αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που έκαναν οι οδηγοί. Υπήρξαν ευκαιρίες και καταφέραμε να προσπεράσουμε. Είχαμε θαυμάσια pit stop σήμερα και αυτοί οι τύποι έκαναν τέλεια τη δουλειά τους. Γενικά πρέπει να είμαστε ευτυχείς με τις θέσεις τερματισμού».

Dirk Müller (BMW Z4 GTLM, Αρ .56):

«Κάναμε καλές εκκινήσεις, πολύ καλά stints ενώ ο John και εγώ είχαμε ένα αυτοκίνητο με το οποίο μπορούσαμε να πιέσουμε. Τερματίσαμε τέταρτοι και θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο αποτέλεσμά μας, γι’ αυτό είμαστε ευτυχείς αν και στην πραγματικότητα θα θέλαμε να είμαστε στο βάθρο. Κάναμε καθαρό αγώνα, και δεν υπήρξε ούτε γρατζουνιά στο αυτοκίνητο εκτός από μερικά χτυπήματα από πίσω, ως συνήθως. Το απόλαυσα, το ίδιο και ο John. Πιέζαμε σαν τρελοί και αυτό ήταν το μέγιστο που μπορούσαμε να πετύχουμε».


John Edwards (BMW Z4 GTLM, Αρ .56):

«Ήταν πραγματικά δύσκολη υπόθεση να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση. Ο ρυθμός μας ήταν αξιοπρεπής και αφήσαμε πίσω πολλούς ανταγωνιστές. Δεν είναι εύκολη πίστα και έχασα πολύ ιδρώτα στον αγώνα. Ακόμα και μόνος σου δουλεύεις πραγματικά σκληρά εδώ. Είμαι εξουθενωμένος αλλά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».

Bill Auberlen (BMW Z4 GTLM, Αρ . 55):

«Κινηθήκαμε προς τη σωστή κατεύθυνση σήμερα. Κέρδισα μία θέση και μετά ανέλαβε ο Andy και κερδίσαμε δύο ακόμα. Καλή οδήγηση και θαυμάσιος αγώνας σήμερα. Είμαστε ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις μας».

Andy Priaulx (BMW Z4 GTLM, Αρ . 55):

«Το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε σήμερα και ήταν πολύ καλύτερο. Τα παιδιά έκαναν θαυμάσια δουλειά χθες το βράδυ καθώς άλλαξαν τα πάντα. Είχαμε μία καλή, αποδοτική μέρα, και οι βαθμοί που συγκεντρώσαμε είναι σημαντικοί για μένα και τον Bill καθώς αυτό μας κρατά μέσα στον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος, αν και τα πράγματα θα είναι δύσκολα επειδή οι Corvette είναι πραγματικά ισχυρές. Η μάχη που έδωσα ήταν συναρπαστική. Πήρα την εσωτερική στην 1η στροφή ενώ πλησίαζα μια Falken Porsche, αλλά μπήκε σφήνα ένα Πρωτότυπο. Ανοίξαμε τις γραμμές μας και πρέπει να παραδεχτώ ότι μου φέρθηκε καθαρά. Ήταν ένα μάλλον ακραίο σκηνικό, παρουσία μιας Corvette. Αν και υπερασπίστηκε σκληρά τη θέση του τα κατάφερα. Είδα μια ευκαιρία και την άρπαξα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...